Obsah fóra BLASSENweb » O všem možném
Přidat nové téma Zaslat odpověď

naučit se vněm není složité chce to jen nebejt línej a googlit fora atd. za další výborné pro starší pc minimální HW nároky a zatěžování
příklad Ubuntu z Gnome mi žere 130ram a na tom samém pc Wokna 2000 daleko víc.Pro začátečníka z linuxem doporučuju třeba Suse jeto z woknama dost podobné same klikani z mysi
a nemusí nic kompilovat
osobně používám Ubuntu a snažim se Debian
není nad psaní v terminalu:)Shrnuto podtrženo Linux je supr nehledě na komunitu podobnou z UN nebo PHPNuke prostě supr

a dokonca aj lepsie nez u widiel

a dokonca aj lepsie nez u widiel
kazdopadne ze jdou lepe je fakt aj umne uz jen dik tomu ze je system stabilnejsi a linux ma minimalni naroky na HW tudis gameska muze pouzit vice procesoru a ram
) Proste souhlasim z tebou ze linux je lepsi jde spis oto se dotlouct k tomu ze ho budu pouzivat a naucim se prikazy atd nejen klikat mysi a pouzivat exe
ume slo spise o pocatecni lenost nastesti me kamos vyhecoval a tedka jsem rad i kdyz wokna jeste pouzivam
na 2pc chybi mi adobe Photoshop
Gimp ma more funkci je dobrej ale nesedi mi nak uzivatelsky jinak sem na linx nasel vzdy vse btw ja a muj kamos sme udelaly vylepseny postup na instalaci modemu Asus Wel od telecomu
Proste v Linu jde vse jen to umet

a malem bych zapomel vistu mam doma z torrentu nakou a zajimave co muzou to vemou z linuxu viz

a malem bych zapomel vistu mam doma z torrentu nakou a zajimave co muzou to vemou z linuxu viz
paci sa mi emerge
aj ked dokaze riadne vsetko pojekabatit. nie som zas daky guru, som lama ale viem sa vnom orientovat a ked daco nefim, ujo googel poradi
a tak je to aj s inymi widlw vecami... jedine co mam este je office 12 ale aj ten pojde
do vecnych lovis ako aj ja za par hodin

radej Konec Diskuze na Linux byse dalo kecat prez cele forum od rana do vecera

chtelo byto vic lidi mas recht byla by z toho aj zajimava diskuze treba na chatu
Vyzivam timto nake zarputile Windowsaky na souboj

chtelo byto vic lidi mas recht byla by z toho aj zajimava diskuze treba na chatu
) tam ti staci PC a telefon na najblizsiu pizzeriu

) tam ti staci PC a telefon na najblizsiu pizzeriu
se neurazim
ale nebudu menit tema ,btw nemas nakej sikovnej programek pro konverzi do ASCII online? flaknout to na sever a udelat www pouze na online prevod obrazku nebo aspon textu ? v linuxu je toho more ale nak mi google nechce nic najit
jo a tedka mam Fluxbox vypada fakt supr

,ale nejak me divne jela klavesnice,nebo mys
.tak sem to po case odstranil...nainstaloval sem si tam znovu MDK 10.0,ale po nainstalovani me nejela veskera grafika.tak sem si v konzoli po prohlizeni webu,ted uz nevim jakym nastrojem(slo to,ale onlinovky jako webgame,tam hrat nesly
),a stahovani pres gFTP stahl vsecky potrebny veci a podarilo se me tam zavest grafiku,ale nezazalohoval sem si data v XFree86,a tak sem mel jen XFree86 a nic jako KDE nebo GNOME(a hlavne ne my oblibeny prostredi IceWM).takze sem mohl met spustenych aplikaci v grafickym desktopu(?) kolik sem chtel,ale vymozenosti jako preklikavani mezi aplikacema mi nefungovalo...kdyz sme potom s tatou kompletne formatovaly cely HDD(kde je aj win),nainstaloval sem tam opet MDK 10.0.a stejnej problem,akorat CD,kam sem si to vsecko vypalil,sem nekde zaratil,nepamatoval sem si ten web browser a zapomel sem postup,jak sem to tam vsecko dostal...no pak sem si tam pro zmenu chtel hodit jinej OS-FreeBSD,ale mel sem potize s instalaci.chtel sem si tam hodit zase lin,ale nemuzu se rozhodnout,kterou distribuci,asi zadnou...MDK me vyhovovaly,ale...

Jinak cose tyce vyberu ja osobne mam Ubuntu ma slusne repositare nehlede na dobre vychytavky okolo a vychazi z Debianu tusim takze myslim ze spolehlive
chceto jen vedet na jakej web vlezt a co hledat
pokud nepocitam aktualizace a veci jako kodeky atd coz u Woken budes sosat taky
Ubuntu,Kubuntu hledej na webu info otom nebo Suse btw kdysi stalo Suse na DVD nake 150kc
to sneses nebo sosnes na FTP

Obsah fóra BLASSENweb » O všem možném
|
|