Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zpráva : Vypnutí bezpečnostního kódu při hlasování
Zdravim,
můj dotaz tu už asi bude, ale já ho nenašel...
Potřeboval bych poradit, jestli jde někde v nějakým konfiguráku vypnout ověřovaní kódem při hodnocení článků. Prostě aby šlo rovnou hlasovat, bez zadání kodu. Koukal jsem do manuálu i do un_tweak, ale nic jsem tam nevykoukal.
Pokud taková volba neni, tak to asi bude chtít upravit index.php v News. Jinak gfx=3, tj. ověř. kod jen při registraci..
Díky za radu
Zpráva : Re: Vypnutí bezpečnostního kódu při hlasování
houbeless napsal:
Zdravim,
můj dotaz tu už asi bude, ale já ho nenašel...
Potřeboval bych poradit, jestli jde někde v nějakým konfiguráku vypnout ověřovaní kódem při hodnocení článků. Prostě aby šlo rovnou hlasovat, bez zadání kodu. Koukal jsem do manuálu i do un_tweak, ale nic jsem tam nevykoukal.
Pokud taková volba neni, tak to asi bude chtít upravit index.php v News. Jinak gfx=3, tj. ověř. kod jen při registraci..
Díky za radu
někde tuším bylo psáno jaké gfx= co znamená
pokud to nebude řešení nezbude nežli upravit v NEWS funkci function rate_article _________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Zdá se, že to budu muset upravit, pre gfx(je v config.php) je jen nastavení loginu, volba na hlasování tam neni. Tak mě napadá, že asi nej. řešení bude, upravit config.php a přidat tam další volbu(číselnou) a poupravit function rate_article..
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.10 sekund
Vaše šťastné číslo: 113