| Autor |
Zpráva |
Sedy
Vojín

Registrace: 26.8. 2008
|
 Zaslal:
st 27. srpen, 2008 23:34 Předmět: Vlastní modul |
  |
Pracuji na testovacím PC na vlastním modulu. Okopíroval jsem vzor podle Vašich programovacích utilit. V administraci jsem nový modul nastavil jako aktivní. Jednotlivé stránky (funkce) se zobrazují. Až potud vše v pořádku. A HREF v dílčím menu není problém.
Z opačného konce je ale jakýkoli pokus uvnitř modulu zprovoznit příkaz FORM a odeslat data k uložení do databáze.
"Příkaz: <form method=\"post\" action=\"modules.php?name=\"".$module_name."\">\n"; .... včetně následného: "<p><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Uložit\"></p>\n";
prostě neodešle nic a uzemní mé "aktivity" vypsáním hlášky " Promiňte tento modul není aktivní. V adresním řádku po odeslání je výpis: " http://localhost/modules.php?name= " zbytek chybí. Po 3 dnech strávených v hledání příčiny to vzdávám a jdu na radu k někomu, kdo má s ochranou souborů v UN víc zkušeností než já. Poradíte? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
čt 28. srpen, 2008 15:59 Předmět: Re: Vlastní modul |
  |
v první řadě by nad tím měl být asi řádek global $module_name;
a potom možná že je potřeba v tom formu taky vykonat něco konkrétního pokud ten submit je třeba víckrát stejnej:
příklad:
p.s.: v tom co je poslaný tady máš chybu:
action=\"modules.php?name=\"".$module_name."\" |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sedy
Vojín

|
 Zaslal:
pá 29. srpen, 2008 6:10 Předmět: Vlastní modul |
  |
Tohle asi opravdu není ono. I po odstranění "chyby" se to chová stejně. Navic se při viditelném způsobu předávání mají objevit předávaná data (např.obsah=neco). Teď končím jedu do práce, ale ozvu se ještě jednou. A "global $module_name;"
tam samozřejmně je (používám funkce). |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sedy
Vojín

|
 Zaslal:
pá 12. září, 2008 11:24 Předmět: Vlastní modul |
  |
1) Vlastní moduly jsem v předchozích verzích UN používal a bylo to bez problémů. 2) Příklad pohybu uvnitř modulu, třeba mezi jednotlivými funkcemi, který je zde na fóru vyvěšen, mi také problém nedělá (tedy do momentu předání dat ke zpracování dovnitř modulu).
Mám připraven modelový příklad který bych chtěl poslat ke konzultaci, ale je větší, což tu někde bylo uvedeno jako neetické. Posílám jej v mailu na admina. Na něm pak bude zda zveřejní tu část která by mohla zajímat i ostatní. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
pá 12. září, 2008 18:21 Předmět: Re: Vlastní modul |
  |
Sedy napsal:
..Posílám jej v mailu na admina..
příloha nedorazila.
jde to buď pomocí kontaktního formuláře a nebo pomocí uploadu:
http://blassenweb.kvalitne.cz/ |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sedy
Vojín

|
 Zaslal:
ne 28. září, 2008 15:02 Předmět: Vlastní modul |
  |
Odmlčel jsem se, protože v rámci modulů jsem na věc už přišel. Chyba byla, tak jako v 95% závad, "na židli". Takže už je to OK. Teď musím rychle dokončit jeden prográmek. Pak se ještě ozvu s podobným problémem, který mi "nefachčí". V tomto případě ale situaci nasimuluji tak, aby byla vidět na mém webu. Bude to jednodušší a přehlednější. Kód případně poskytnu přes Download. Zatím "čerte" dík.
PS. A tohle vlákno můžeš zrušit. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|