Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Nainstaloval jsem modul Video Stream Version: 4.11. Novější 4.2 mi nešla, ale tato jede perfektně, má i instalační skript pomocí kterého jsem bez problémů odebral nainstalovanou 4.2. Ale malinký problémek se objevil. U uživatelů co mají nahraný avatar se nic nezobrazí (křížek) a ci mají nějaký z galerie avatarů to je OK. A druhý menší, zatím používám překlad do slovenštiny, s tím si ještě pohraji, ale jak nastavit co kde, aby se korektně zbrazovali ř š u komentářů vkládaných uživateli k jednotlivým videím?
Nainstaloval jsem modul Video Stream Version: 4.11. Novější 4.2 mi nešla, ale tato jede perfektně, má i instalační skript pomocí kterého jsem bez problémů odebral nainstalovanou 4.2. Ale malinký problémek se objevil. U uživatelů co mají nahraný avatar se nic nezobrazí (křížek) a ci mají nějaký z galerie avatarů to je OK. A druhý menší, zatím používám překlad do slovenštiny, s tím si ještě pohraji, ale jak nastavit co kde, aby se korektně zbrazovali ř š u komentářů vkládaných uživateli k jednotlivým videím?
Bohužel nelze znát každý modul co je vytvořen nezbejvá než si stím pohrát ,znaková sada jazyk balíčků,popřípadě změna porovnávání pro databázy daného modulu.Jelikož stále dáváte nové a nové moduly,a neznáme každý bejt váma udělám si test subdoménu a tam si ty moduly dávám a zkouším sije nastavit dle svého
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Dávám jen moduly co považuji za přínosné a smysluplné, tak aby web byl k světu. Dnešním nainstalováním NukeC30 / inzerce na delší dobu končím a budu dolaďovat drobnosti jako je třeba tato.
S tou češtinou/slovenštinou to nevím až tak problematicky (s tím si pohraji). Ale měl jsem na mysli kde je definovaná cesta odkud to čte avatary. Aby to četlo ze 2 složek, nebo to zakázat, v nejhorším případě tan nastavit nějaký noimage na tvrdo (to by se asi hádalo s tím co tam je). Chtěl jsem jen poradit tu cestu - definici.
jak jsem psal neznáme každej modul holt si musíš počkat až se najde někdo kdo to používá
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.11 sekund
Vaše šťastné číslo: 115