Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zdravím všechny. Nevíte o nějakém úzkém themes, se šířkou max 800px(ideálně 750-790px), který by byl čistě bílý s minimem lišt, zvláštností a nějakých udělátek? Potřebuji to jako základ pro nový design a vycházet z nějakého normálního vzhledu by dalo moc práce s "vyčištěním", kterou si tímhle chci ušetřit. Ale aby to bylo na UN a nemusel bych nic předělávat. Honí mě čas.
stáhni si třeba demo reverse
otevřeš theme.php a změníš položku 100% na 770
nesmí to bejt víc než 770 protože pak by se tam nevešel scrollbar
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
stáhni si třeba demo reverse
otevřeš theme.php a změníš položku 100% na 770
nesmí to bejt víc než 770 protože pak by se tam nevešel scrollbar
Díky a má to oba sloupce? Co se ptám, že? Hned se podívám. A když už jste tady. Nepomůžete mi s tím, jak mám oddělit aktuální denní vydání od starších článků? Modul News. Jde mi o to, aby poslední vydané články v posledním dni byly oddělené od včerejších a starších. Hledal jsem a nikde nenašel.
To reverse vypadá sice použitelně, ale když změním jen tu šířku , tak se mi asi nezmění šířky sloupců nebo ano? To se pak budu muset drbčit s nastavením všech modulů nebo bloků. Proto jsem hledal ten úzký layout.
takové themes již existuje nicméně je již hotové a není zadarmo bohužel :-Dbtw je dělane šíře 800 a zobrazení pouze levých bloků na hlavní stránce
Díky, ale levé bloky nestačí. Potřebuji klasický 3-sloupcový layout. Když to nenajdu, čeká mě spousta zbytečné práce a tomu se chci vyhnout. Pokud možno.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund
Vaše šťastné číslo: 123