Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
chci vyměnit kód v BW Download a nějak se mi to nedaří. V index.php jsou dvě místa, kde kód, to druhé místo, které zobrazuje reklamy nad kategoriemi, jsem upravil. První místo, které zobrazuje reklamy pod soubory, se mi nedaří změnit. Když tam dám svůj kód, tak se mi tam nic neukáže. Jinak kód funguje.
Poku byste někdo věděli jak na to tak díky předem za radu.
asi to bude tím, že na stánce jich je počtem víc než tři. Krom toho že v pravidlech je nezobrazování víc jak tří reklam + odkazový jednotky + vyhledávacího pole tak to maj i ošetřený takhle.
čtvrtá a další reklama se již nezobrazí.
Pokud se ale zobrazovala korektně reklama co tam je tak je to spíš tím že je tojakoby jinej uživatel
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
asi to bude tím, že na stánce jich je počtem víc než tři. Krom toho že v pravidlech je nezobrazování víc jak tří reklam + odkazový jednotky + vyhledávacího pole tak to maj i ošetřený takhle.
čtvrtá a další reklama se již nezobrazí.
Pokud se ale zobrazovala korektně reklama co tam je tak je to spíš tím že je tojakoby jinej uživatel
Díky moc za odpověď, byl to přesně ten problém, měl jsem tam 4 reklamy. To je tak když se nečtou pravidla
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.11 sekund
Vaše šťastné číslo: 112