Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Ptám se protože provider přestává podporovat čtyřkové verze.
11. února 2008 Vážení klienti, připravili jsme pro Vás nový server s podporou PHP5 a MYSQL5. V případě, že máte zájem o převod Vaší domény na tento server kontaktujte naši technickou podporu.
_________________ Pépi děkuje za trpělivost
Osobně jedu i na verzi php 5 a mysql 5 a jeto v pohodě.
Nicméně !!!
Konfigurace některých hostingů z php a mysql5 je nevyhovující pro United-Nuke.
Kde přesně je problém netuším ale někde prostě na nové verzi UN v pohodě nepojede.
Osobně mám věci na Gigaserveru a ještě 2 soukromé kde php a mysql5 používám ale osobně bych ani já ani Blassen zbytečně přechod na tuto verzi neradil.
Když už natom pojede United-Nuke mnoho neoriginálních modulů na této verzi nepojede.
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Ju ,dík.
Nechal jsem si aktivovat plnou podporu "pětek"
a zkusím tam emigrovat .
Následně sdělím jak jsem dopadl.
Jen otázka...Jak to bude s budoucností provozování "čtyřkových verzí " píšete že končí podpora, ale to není to samé , jako že to tam třeba za pár měsíců nepoběží ?
GIgaserver P.Ondřej (12:09):
JeBude se vse migrovat na PHP5
pulnicek (12:10):
Takže je nejvyšší čas ....
samozřejmě postupně každý hosting asi přejde na php a mysql 5 přináší to spoustu vylepšení jak pro hostingy ale i třeba pro kodery php a mysql aplikací
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 128