Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Poll :: Pomohli byste s vytvořením modulu Copppermine1,4
ano
66%
[ 2 ]
ne
33%
[ 1 ]
Celkem hlasů : 3
Zpráva :
@Blaasen tak jsem ti to poslal PM
@Dracek - já v podstatě souhlasím. Možná ještě nepřišel ten správný čas na podobnou diskuzi. Děkuji za odpovědi. Have a nice day.
V poho bral jsem to jako zajímavé tema nejen pro Coppermine ale právě pro UN jen škoda že diskutujeme jen mi
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
V poho bral jsem to jako zajímavé tema nejen pro Coppermine ale právě pro UN jen škoda že diskutujeme jen my
Ano to je škoda souhlasím.
Mno ale je to přesně jen o tom že si každej jede na svým písečku a opravdu málokdo se podělí o řešení s ostatníma i když ho třeba má a to jen proto protože mu to jakože dalo moc práce a tak.
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
čo sa týka copermine ja by som bol tiež zato aby sa prerobila ale problém je čas a ludia, ktorý sa dobre vyznajú v php-čku no a ja k nim nepatrým. Ja som osobne prešiel celý zdroják v copermine a hladal ďalšie chyby ale márne a keď som tam niečo chcel začleniť tak sa mi to vôbec nepodarilo a malo to fungovať s databázou. no možno sem tento problém napíšem ešte uvidím.
maZec: pls. napis jak jsi zabezpecil svoje UN pomoci .htaccess co si tam pridal co ubbral kde a kam? pls.
Jo a ten rok snazeni najit galerii jsi mohl venovat studiu PHP .. ja si nastudoval aspon zacatek abych vedel naprostej zaklad ale stejne je mi to uplne k nicemu
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 121