| Autor |
Zpráva |
Libor
Rotmistr

Registrace: 30.9. 2006
|
 Zaslal:
čt 16. listopad, 2006 21:03 Předmět: spojení dvou témat / vláken ve fóru |
  |
Rád bych se zeptal jestli někdo nezná nějaký způsob /mod jak jednoduše spojit dvě témata v jedno. Potřebuji pro případy kdy uživatelé založí stejné nebo podobné téma. Něco podobného existovalo pro phpBB fórum,ale nevím jak se to jmenovalo. Dík. |
|
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
jamaica
Desátník

Registrace: 23.4. 2006
|
 Zaslal:
st 17. leden, 2007 14:29 Předmět: |
  |
Tak tohle by mě taky zajímalo a určitě bych to využil.Kdo má pořád mazat dvojáky a pak userum vysvětlovat proč to je smazaný  |
_________________ Bůh odpouští,JÁ NE!!!
www.jptuning.net |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
st 17. leden, 2007 15:02 Předmět: |
  |
Vyzkoušejte tento mód:
http://www.phpbbhacks.com/download/1690
je možný že nebude fungovat se všema vzhledama ale to by neměla bejt snad větší překážka.
nějaká diskuze se vede i tady:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=149057
p.s.: podejte prosím pak info jak to jde a případně CZ  |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor
Rotmistr

|
 Zaslal:
st 21. únor, 2007 13:49 Předmět: |
  |
Blassen napsal:
Vypadá, že je to jeden a ten samý mod pro phpBB, stahovaný pod číslem 1157. V diskuzi je jiný odkaz a složka pak má název "Mod- simply merge threads". Já ten mod mám už cca rok na původních stránkách, kde ve phpBB fóru funguje absolutně bez problému. Někde jsem o něm četl, že se překládá jako "slepit ...". Vyberete co k čemu chcete přilepit a jestli to bude mít nové jméno, nebo zůstane původní. Chtěl jsem to přeložit, ale skoro není co a tak jsem to zatím odložil.
Ale teď pod UN mám problém. Protože se zdvojené nebo velmi podobné příspěvky množí, potřeboval jsem zase lepit. Tak jsem se zeptal tady a hledal v různých fórech. Vypadá to, že nic jiného není. Instalace skoro bez problému, musel jsem upravit cesty, ale jinak OK. Pak ještě problémek, nechtěl se mi zobrazit odkaz - tlačítko, tak jsem ho vložil natvrdo do viewtopic.php takto:
No a hurá na to. A teď problém. Spustím ve fóru mod a zadám co kam přilepit a skončí to hláškou:
Citace:
Sorry, such file doesn't exist...
a na celém mě zaráží volání mergehp
To nevím co je. Volá to u obou tlačítek, jak Odeslat, tak Refresh. adresa vypadá takto : http://......../modules.php?name=Forums&file=mergehp a čekal bych tam jen merge a nevím co s tím. Takový soubor jsem nikde nenašel. A kde to najít a změnit nevím. Tak jsem se hezky do toho zamotal.
Napadlo mě to spojit příspěvky přímo v db přes phpMyAdmina. Neporadil by někdo? Stačilo by nakopírovat příspěvky na správné místo a ty původní potom smazat. Jen nevím aby to nerozhodilo db. Každý příspěvěk má svoje ID číslo a to by se pak muselo asi nějak upravovat a ty návazné příspěvky. Tak fakt nevím. Asi bude nejlepší pokud se někdo zkušený podívá na ten mod. Jestli půjde do UN nainstalovat, co se musí případně upravit a kde jsem udělal chybu. |
_________________ Ahoy Libor
________/)______/)_______/)_______/)______ |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
st 21. únor, 2007 14:06 Předmět: Mod- simply merge threads |
  |
to že to hledá file=mergehp by nebylo nic zvláštního pokud by existoval soubor mergehp.php
Ten ale není a je pouze soubor merge.php
v tý adrese s tlačítkem "merge.$phpEx?" a za to se dosazuje ještě URL a ID topicu
Takže někde selhal lidskej faktor a vznikl překlep a nebo něco chybí.
To že se nezobrazoval obrázek bude chyba spíš ta že byl nakopírován jinde než byl hledán scriptem. |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor
Rotmistr

|
 Zaslal:
st 21. únor, 2007 14:45 Předmět: |
  |
Ale jinde jsem nic neupravoval. Je to uplně stejný mod co ve foru phpBB a tam funguje. A tady dělá toto. Taky tuším nějakou gramatickou chybku, ale kde to mám hledat? V merge.php ? S tím jsem nic nedělal. Opravdu netuším kde.
Mám sem vložit kód merge.php ? |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
st 21. únor, 2007 14:51 Předmět: |
  |
Libor napsal:
Mám sem vložit kód merge.php ?
Nééééééé, odkazuje to blbě na ten soubor jinde né v něm.!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Libor
Rotmistr

|
 Zaslal:
st 21. únor, 2007 14:57 Předmět: |
  |
Blassen napsal:
odkazuje to blbě na ten soubor jinde né v něm.!! 
Ale kde? viewtopic.php? |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 22. únor, 2007 0:02 Předmět: |
  |
Libor napsal:
Nejpravděpodobněji tam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor
Rotmistr

|
 Zaslal:
čt 22. únor, 2007 14:23 Předmět: |
  |
Tak jsem prolezl poctivě celý viewtopic.php a tam nic jako mergehp není.Mám tam:
Je v tom takový rozdíl? Já jsem slepý. Nebo kde ještě bych to měl hledat? |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Libor
Rotmistr

|
 Zaslal:
po 26. únor, 2007 17:22 Předmět: |
  |
Tak i tento problém se podařilo díky dobré duši co mi zachránila modul NukeC30 spravit. A problém je v módu, který je pro phpBB a ne UN. Informace co k tomu mám:
"chyba neni ani tak v merge, ale v systemu UN. ja jsem ji upravil v merge, tudiz tzn. ze se to muze stat i u jinyho modulu, ktery budes instalit. aby se to nestavalo, tak by chtelo opravit UN, jenze tam by si mohl mit pak problem s upgradem.
tak proto oprava v merge a je dobry o tom vedet.
mas tam i cestinu, ale je tam zase nejaka chyba, takze si ji to netaha - to jsem, ale neresil.
upravoval jsem merge.php - v podstate jde o to, ze nesmi byt ve funkci append_sid v ceste odkaz na aktualni adresar, coz je ale u holyho fora naopak bezpecnostne lepsi (UN se to netyka)".
Tož asi tak. Teď je merge OK, ještě zkusím dodělat tu češtinu.
Upravovat UN se mi nejeví jako dobré řešení vzhledem k zachování kompatibility i do budoucna. To je lepší takto upravený mod z phpBB přizpůsobený pro UN.Jen se trochu divím, že s tím nikdo neměl problém jako já. Asi to není zrovna moc využíváná funkce a přitom tak užitečná. Pokud bude zájem - pověsím to u sebe na web. Mám tam modul od Dráčka pro takové účely jako stvořený "Hftp". |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
po 26. únor, 2007 17:40 Předmět: |
  |
Tyhle příspěvky tomu se v našich krajinách říká Česká Soda.
No gratuluju ke strážnýmu andělovi.
Tak zájem by byl, krom toho lze využít i náš download a články. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|