| Autor |
Zpráva |
qwepo
Vojín

Registrace: 30.11. 2006
|
 Zaslal:
čt 04. leden, 2007 23:11 Předmět: SPAM v Coppermine |
  |
Precital som si clanok o spame v coppermine v pridavani komentarov. Vsetko som zmenil podla clanku. Jedina vec, ze v add_your_comment.html som kod napisal pod BEGIN input_box_smilies. Ked som ho napisal pod BEGIN input_box_no_smilie, kod sa vobec nezobrazil. Problem je, ze viem komentar pridat aj bez zadania bezpec. kodu. Viete mi prosim nejak poradit? Temu pouzivam default. www.uleteni.sk
Dakujem |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Jery_CZ
Svobodník

Registrace: 27.7. 2006
|
 Zaslal:
pá 05. leden, 2007 11:16 Předmět: |
  |
Já jsem s tím problém neměl, ale chci se zeptat... v konfiguraci coopermine je možnost filtrace slov při přidávání komentáře. Poraďte mi někdo , kde najdu jejich seznam prosím. Kód funguje dobře, spam se omezil tak o 90%, ale pořád mi tam někdo pere reklamu na jedno a to samé... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
so 06. leden, 2007 9:56 Předmět: |
  |
k vložení CHaptha některé vzhledy Coppermine jsou trochu jinak napsané takže vložit kod je nutné maličko jinam.
K spamu pokud to někdo vkládá i přez CHapthu tak nejde o robota ale o osobu.Udělejte maximálně možné bezpečnostní nastavení v Coppermine,povolujte komentáře jen registrovaným,dávajte IP ban na celý rozsah adresy která vám to spamuje atd.Bohužel scela se asi spam vyloučit nedá |
_________________ Služby od nás pro vás |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jery_CZ
Svobodník

|
 Zaslal:
po 08. leden, 2007 8:36 Předmět: |
  |
dracek napsal:
,povolujte komentáře jen registrovaným,
To je věc kterou jsem v nastavení coopermine vůbec nenašel...
Nesouvisí to s nastavením UN obecně? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jery_CZ
Svobodník

|
 Zaslal:
út 09. leden, 2007 8:48 Předmět: |
  |
Ještě jsem si všimnul jedné věci, přesto že v administraci UN zakážu celý blok IP adres, tak mi z něj spammer pošle komentář, nevíte někdo čím by to mohlo být? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
út 09. leden, 2007 13:48 Předmět: |
  |
Jery_CZ napsal:
Ještě jsem si všimnul jedné věci, přesto že v administraci UN zakážu celý blok IP adres, tak mi z něj spammer pošle komentář, nevíte někdo čím by to mohlo být?
Pokud se jedná o komentář v coppermine, tak tam to možná funguje trošku odlišně. Nemám s touto gallerií bližší skušenosti tak jen tipuji. Možná se to dá zablokovat přímo v gallerii. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jery_CZ
Svobodník

|
 Zaslal:
út 09. leden, 2007 13:54 Předmět: |
  |
Blassen napsal:
Jery_CZ napsal:
Ještě jsem si všimnul jedné věci, přesto že v administraci UN zakážu celý blok IP adres, tak mi z něj spammer pošle komentář, nevíte někdo čím by to mohlo být?
Pokud se jedná o komentář v coppermine, tak tam to možná funguje trošku odlišně. Nemám s touto gallerií bližší skušenosti tak jen tipuji. Možná se to dá zablokovat přímo v gallerii.
Už jsem to pořešil, nechal jsem komentáře jen registrovaným a je svatý klid Jen mi chvilku trvalo, než jsem to v coppermine našel..... |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
út 09. leden, 2007 14:18 Předmět: |
  |
Jery_CZ napsal:
Už jsem to pořešil, nechal jsem komentáře jen registrovaným a je svatý klid Jen mi chvilku trvalo, než jsem to v coppermine našel.....
Není nad to když mají registrovaní uživatelé nějaké výhody navíc  |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|