Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
no a jak se to ma řadit dle abecedy ? tak do modulu NEWS najit patřičnej příkaz a změnit výpis na konci bude třeba mít ASC
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Díky za reakci. Trochu jsem to nepochopil, pokud můžu poprosit - šlo by to trochu rozvést ? Mám články řešeny jako seriál - jako úvod, č.1, č.2 ... , navíc někdy píšu na přeskáčku. Prostě třeba v nějaké kategorii napíšu deset článků a potřebuji je dodatečně seřadit. Díky.
pokud si v tom děláš takovej zmatek tak to bude problém
jde prostě pomocí výpisu řazení udělat dle data nebo například dle abecedy ,ovšem pokud to děláš jak se tito hodí možná nejjednodušší pro tebe je uprava řazení přímo v databázy MYSQL ale nevím jak moc co měníš a řadíš a podobně
max písni na ICQ at víme přesně oco de
_________________ Naše práce vaše spokojenost
neni zač možná to má i lepší řešení snad někdo ještě písne moc sem se tim nezabejval a hlavně moc nevim tvé způsoby řazení a tak občas sem koukni _________________ Naše práce vaše spokojenost
Sám mám s řazením článků docela problém. Například po delší době "nečinnosti", potřebuji zadat článek se starším datumem, cca o týden aby to na webu nevypadalo tak blbě a "dohonit" chybějící práci, kterou jsem prostě nestihl. Bohužel nový článek se starším datem zůstane viset v redakčním systému v plánovaných článcích, ale nezařadí se kam má a prostě nevyjde. Tuším, že potíž může být někde v MySQL, ale čert ví kde Neznáte někdo nějakou fintu?
Ano třídění není jedoduchá záležitost.
Sám jsem to již řešil tak, že třídím články podle času a čas měním tak, aby vyhovoval třídění. Popis úprav najdete v mém článku "Třídění článků dle času a možnost zadávání sekund při zveřejnění" který vyšel i zde na BlassenWebu.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 138