Po dlouhodobém hraní si se zdrojovými kódy, se mi povedlo dát pravé menu do většiny (mnou používaných) odkazů v menu.
Do souboru index.php v modulu "modul Zapasy v2.1", který byl vytvořen Drackem, jsem však mohl $index = 1; vkládat jak jsem chtěl, ale zobrazení je stále stejné (bez pravého menu). Nehledě na to, že vůbec nemám potuchy co znamená toto "Fatal error: Call to undefined function: bcdiv() in /usr/local/
Apache/domains/mighty-knights.cz/www.mighty-knights.cz/modules/zapasy/index.php on line 110" Objevuje se mi to vždy pod všema zobrazenýma zápasama. Ještě jedna věc k tomuto modulu: Asi je trošku nefunkční, protože zde Dracek použil červené barvy pro zvýraznění prohry, zelené pro výhru a bílou pro remízu. Funguje z nich pouze bíla a to pro všechny typy.
Nakonec mi už chybí prohrabat se ve Foru (Forums) a Registrovaných uživatelích (Member_List), Tam "jak jste říkal" je to složitější. Takže s tím to budu potřebovat ještě pomoc. Vše ostatní mi už funguje mi funguje přesně tak jak bych si přál. Teda až na to, že ten kdo se registruje a přihlásí na moje stránky, už nemá možnost se odhlásit. Po kliknutí na odkaz "odhlášení/konec" zůstavá návštěvník webu stále přihlášen i když se na monitoru objevilo "Vaše odhlášení proběhlo úspěšně!"
Naposledy upravil Brego_cz dne čt 18. leden, 2007 4:00, celkově upraveno 2 krát.