Vítejte na BLASSENweb

BLASSENweb - the future of your web !

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Objevte dynamické www stránky v profesionální kvalitě.
http://blassenweb.net v4.0
BLASSENweb na Facebooku
Dobré jitro ! Jak se máte ?
Snadná změna vzhledu Intuitivní ovládání v češtině Mnoho doplňkových rozšíření Jednoduchá instalace Pro všechny zdarma

RYCHLÉ ODKAZY

Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.

Nová verze:
UNITED-NUKE 4.2.08ms2 - new version
Uživatelská příručka:
UNITED-NUKE User Guide CZ v2007.1
Čeština:
Czech Language Pack for UNITED-NUKE 4.2.08ms2

NEVÍTE SI RADY...
Nevíte si rady s koupí domény ? S výběrem webhostingu ? Rádi vám poradíme. log in!

Možnosti pro Vás

Sdílet na FB
Přidat sidebar Přidat na Google Přidat na Seznam Přidat na Bloglines WAP verze RSS 0.91 RSS 0.92 RSS 2.0 Atom 0.3 Top Články Bookmark using any bookmark manager!
Mapa Stránek

Odkazy

Zajímavé odkazy
Odklepnuto

Doporučujeme vám:

Reklama

Sponzor

Sponsored by Websupport.sk webhosting
Sponsored webhosting by WebSupport.sk

Diskuzní fórum

Vzbuřte se proti hrubkám na internetu
Pamatujte si, kde jste byli, když jste Vy začínali.
To změní Váš pohled na lidi, jenž začínají teď!
FAQHledatSeznam uživatelůUživatelské skupinyRegistrace
Osobní nastaveníPřihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlášení

Co nemáš v hlavě, měj na taháku ...
tvorba stránek

Příspěvek Zpráva : problem s FORUM
Ahoj ...

Mam mensi problem ... sme zacatecnik v pouzivani PHP-Nuke a po nekolika deni instalaci a nastavovani mi nejde rozchodit forum ktere obsahuje Nuke ... Pomuze mi nekdo jak to zprovoznim, jak tam muzu davat temata atd ???

pokud se na to budete chtit kouknout aby ste mi lepe poradili tak sem pak hodim link ...

nejlepsi ale bude kdyz mi napisete na ICQ /*upraveno administrátorem*/

Zaslal: Brego_cz
út 09. leden, 2007 17:43

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger ICQ

Citovat Zaslat odpověď

Předmět: problem s FORUM
Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Registrace: 9.1. 2007

Inzerce

Příspěvek Zpráva :
Nejdříve musíte vytvořit v administraci fóra nějaké kategorie a témata, do kterých lze pak příspěvky přidávat.

Jedná se o PHP-Nuke nebo o United-Nuke ??

Pokud o PHP-Nuke, doporučuji stránku phpnuke.sk

Zaslal: Blassen
st 10. leden, 2007 3:36

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970

Příspěvek Zpráva :
Oh ... dik ... na zaklade vasi zpravy sem napsal jednu kde byly obrazky vseho co se mi objevovalo ... ale tu sem smazal po te co jsem udelal toto :

vnukl ste mi brouka do hlavy a ja misto cesty www.mojedomena.cz/modules/Forums/admin/index.php zadal do prohlizece pouze www.mojedomena.cz/modules/Forums/admin/ a administrace fora se mi objevila tak jak ji znam z phpBB ... ted mi forum jiz funguje ...

st 10. leden, 2007 11:04

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky Yahoo Messenger ICQ

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva :
Ano to je přesně ono, jen stačí v administraci systému kliknout na ikonku/odkaz fóra.
Některé vzhledy tento odkaz mají v sobě také.

st 10. leden, 2007 14:32

Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Příspěvek Zpráva : Registrace
Tak uz zase pisu ...

Mam ted problem s registraci ... na moje stranky uz prislo hodne lidi ale jeste se nikdo neregistroval, bylo mi to divny tak jsem se zkusil registrovat jako nekdo jiny dokonce i s jinym e-mailem ... registrace se mi povedla dokonce mi prisel i aktivacni e-mail ale ucet sem si uz bohuzel neaktivoval. Znamena to ze na moje stranky se nemuzu proto nikdo registrovat.

Jak odstranim tento problem ???

Muzete si to vyzkouset klidne sami na www.mighty-knights.cz

A kdyz uz tam budete tak mi taky prosim vas poradte jak presunu to prave menu s anketni otazkou uplne do prava.

pá 12. leden, 2007 22:35

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva : Registrace
OOO uz mi nepiste ... vim jakej sem mel problem ... a vyresil jsem ho ...

V nastaveni jsem mel misto moji URL ardesy adresu uplne jinou takze proto se to nemohlo aktivovat, kdyz sem tuto adresu prepsal na moji tak uz to vse funguje ...

Ale s tim presunutim praveho menu z prostredka na pravou stranu byste mi pomoct mohli

pá 12. leden, 2007 23:12

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva : Re: Registrace
Brego_cz napsal:
A kdyz uz tam budete tak mi taky prosim vas poradte jak presunu to prave menu s anketni otazkou uplne do prava.

No vzhled je to zajímavej, ale neznám ho.

Nicméně je potřeba vyměnit obsah těch buněk v tabulce <td></td> kde se zobrazuje pravý blok a hlavní obsah.

p.s.: doporučuji přechod na United-Nuke

so 13. leden, 2007 14:21

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Inzerce

Příspěvek Zpráva :
GOOD rada prejit na United-Nuke ... (DIKES) zkusil jsem si to a podarilo se mi dat prave menu do prava bez jakychkoliv problemu ... mam to sice v anglictine jeste ale to nevadi casem to snad prijde prelozit Velmi ą»astný ... Ted mam ale jinej problem ... na mem puvodnim foru ktere je na www.mighty-knights.cz/index.php jsou registorvani uzivatele ... a nerad bych je nastval ci *neco jineho* ... potreboval bych poradit jak prenesu jejich registrace s hesly a nastavenim do fora ktere mam ted provizorne (kvuli experimentum) na www.mighty-knights.cz/united/index.php a zaroven prevest vsechna temata ktera forum obsahuje ???

Chci totiz puvodni PHP-Nuke, ktere sem pouzil jako prvni smazat a nahrat misto nej United-Nuke, protoze se mi jevi jako lepsi ... ale nechci ztratit registrovany uzivatele ...

ne 14. leden, 2007 22:58

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva : migrace z PHP-Nuke na United-Nuke
Pro migraci tabulek diskuzního fóra z PHP-Nuke na United-Nuke se doporučuje použít script na této adrese:
http://United-Nuke.openland.cz/downloads-archive/contrib/phpBB2UN_1.0.00.zip

POZOR !! ale na tu skutečnost že data nekopíruje ale přesouvá, takže si nejprve vytvořte ZÁLOHU.
viz diskuze:
http://United-Nuke.openland.cz/forums/centrum-podpory-czech-2/originalni-rozsireni-10/phpbb2un-1-0-1957/

ostatní pro převod zde:
http://United-Nuke.openland.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=27

po 15. leden, 2007 0:39

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Příspěvek Zpráva :
převod je síla mám otestované :-d přeju příjemnou zabavu Velmi ą»astný

Zaslal: dracek
po 15. leden, 2007 15:44

Citovat Zaslat odpověď

Autor dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006

Příspěvek Zpráva :
Coz o to rad prejdu na neco stabylnejsiho jako je United-Nuke ... ono to je v podstate stejne ... moc rozdilu sem v tom nenasel ... a myslim si ze United-Nuke je lepsi

1) dal sem ho cely do cestiny (coz se o PHP-Nuke rict neda)
2) da se stahnout hodne novych BLOCKU a MODULU do United-Nuke (mozna i do PHP-Nuke, ale urcite vim ze sem zadnej nenasel)
3) United-Nuke pracuje "prozatim" bez problemu ... muzu si v nem preklikavat na stranky jak chci ... to u PHP-Nuke mi to nekdy zahlasilo chybu < v nepresnem prekladu / "Pokusili jste se nacist mnoho stranek v kratke dobe" ...
4) funguje mi prave menu ...

Kdyz uz je rec o tom pravem menu ... na strankach (jejichz odkaz je vyse ^^) jsem zprovoznil prave menu ... ale pouze v nekterych odkazech jako je treba -> Home, Download ... a to je vse ... v tech dalsich mi to menu jaksi zmizi a tvari se jako by tam nebylo ... Jak to udelam aby se mi to menu neschovavalo ???

Prosim o podrobny popis vsech kroku pac sem laik Mrkající

út 16. leden, 2007 0:12

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva :
Brego_cz napsal:
Prosim o podrobny popis vsech kroku pac sem laik Mrkající

Všichni jsme laik, já jsem dokonce megaLama Mrkající

Brego_cz napsal:
Coz o to rad prejdu na neco stabylnejsiho jako je United-Nuke ... ono to je v podstate stejne ... moc rozdilu sem v tom nenasel ... a myslim si ze United-Nuke je lepsi

Ano navenek změny nejsou až tak patrné. Můžu Vás však ujistit že z hlediska bezpečnosti a kódu se to moc srovnávat nedá.

Brego_cz napsal:
da se stahnout hodne novych BLOCKU a MODULU do United-Nuke (mozna i do PHP-Nuke, ale urcite vim ze sem zadnej nenasel)

V tom případě jste špatně hledal, naopak na PHP-Nuke jich je mnohem více než přímo na UN.
Navštivte třeba phpnuke.sk nebo pomocí googlu : block+nuke
Tyto jsou většinou zpětně kompatibilní i s United-Nuke.

Brego_cz napsal:
Kdyz uz je rec o tom pravem menu ... na strankach (jejichz odkaz je vyse ^^) jsem zprovoznil prave menu ... ale pouze v nekterych odkazech jako je treba -> Home, Download ... a to je vse ... v tech dalsich mi to menu jaksi zmizi a tvari se jako by tam nebylo ... Jak to udelam aby se mi to menu neschovavalo ???

To je vlastnost jednotlivých modulů.
Stačí na začátek každého ve kterém se nezobrazují pravé bloky a kde by jste rád aby se zobrazovali, přidal do souboru index.php toto: $index = 1;
Příklad:
www/modules/Topics/index.php
{Kód}:

require_once("mainfile.php");
$module_name basename(dirname(__FILE__));
//get_lang($module_name);
$index 0/*zadejte 1 pokud chcete zobrazit pravé bloky, příklad: $index = 1;*/

út 16. leden, 2007 15:28

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Příspěvek Zpráva :
Tak tahle rada pro me nebyla moc uspesna ... vse mam prepsany a vzhled je stale stejnej nic se nezmenilo

nehlede na to ze v Registrovanych uzivatelech a foru jsem v souboru index.php vubec nenasel "$index ="

út 16. leden, 2007 15:49

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Příspěvek Zpráva :
Brego_cz napsal:
Tak tahle rada pro me nebyla moc uspesna ... vse mam prepsany a vzhled je stale stejnej nic se nezmenilo.

nehlede na to ze v Registrovanych uzivatelech a foru jsem v souboru index.php vubec nenasel "$index ="

konkrétně v těchto modulech je trošku problém toto řešení, někde i to tady je, nějak si to moc nepamatuju.

Možná je to pouze vzhledem, že je to tam definovaný jinak nezávisle na kódu v modulu, vyzkoušejte se podívat jestli se změna projevila například ve vzhledu VISION.

p.s.: vaše klávesnice nemá písmenka s diakritikou ?? Zlý nebo velmi zuřivý

út 16. leden, 2007 23:04

Citovat Zaslat odpověď

Autor Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Inzerce

Příspěvek Zpráva :
Tak bohužel, u vzhledu VISION se mi změna také neprojevila a ještě k tomu se mi zmiňované odkazy po jejich zobrazení objevili ve 100% zbytku tabulky. Kdežto u vzhledu, který momentálně používám, se mi ty odkazy objevují v šíři 480, tak jak to potrebuju. Ve zbylym prostoru (pravém blocku) by se mělo objevit pravé menu, ale to bohužel nefunguje.

Za diakritiku se omlouvám, ale trpim tzv. smskouvou nemocí. Bohužel jsem si zvykl psát bez hačku a čárek. Zkoušel jsem se to odnaučit, ale bohužel neuspěšně. Psaní s diakritikou mi trvá asi 10x pomaleji. Stejně tak jako psaní těchto (...) tří teček píšu je automaticky aniž bych chtěl.

st 17. leden, 2007 12:59

Citovat Zaslat odpověď

Autor Brego_cz
Svobodník
Svobodník

Obsah fóra BLASSENweb » Rady a porady - ostatní

Přejít na stránku 1, 2  Další
Zobrazit příspěvky z předchozích:

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma