Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Může mi někdo poradit, jestli je možné nějak převést historii ICQ zpráv z verze 2002a na verzi ICQ5? Když jsem si naintalovala ICQ5, historie u zpráv není. Dá se to tam nějak dostat? Díky za radu.
Udajne by to melo jit, ale nikdy jsem na to neprisel, zkusim se nekoho zeptat, jestli to doopravdy jde a pak dam vedet.
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
no hlavni veci je zaskrtnout si ukladani historie(od lite 4.0 neni nastaveno implicitne,coz me sere ),ale to myslim ze ti doslo;)
s prevedenim si nejsem moc jisty,ale zkusim poradit-muzes zkusit zkopirovat svou starou historii z predchoziho icq(nekde musis najit slozku historie)do noveho icq(taky do slozky historie).
no a pak by to mohlo jit...
Jestli mate program total commander, tak v nem prepiste koncovku na format, jaky je v ICQ5, pokud ne, dejte vedet, zkusime to vyresit jinak
a nemusime pouzivat jen total commander,ze?
staci normalni spravce souboru(napr. pruzkumnik), za predpokladu, ze se v nastaveni nastavy zobrazovani pripon...
Registrace: 20.6. 2004
Zpráva : převod historie
Díky za rady, ale asi jsem se nevyjádřila jasně. Historii jsem nikne neobjevila, tak jsem jen zkusila uložit obsah historie ve verzi ICQ 2002a -to se uloží do poznámkového bloku a myslela jsem si, že ji načtu v nové verzi ICQ5. Tam ta možnost je, jenže ICQ5 ukládá historii také v poznámkovém bloku, ale v jiném pořadí, takže se tam údaje z 2005a nedají přidat. Jinak nevím, kde hledat historii -procházela jsem jednotlivé složky v ICQ, ale kde je historie, jsem neobjevila. Předem díky za další rady
NO v tom pripade uz vazne nevim, slozka Historie by tam mela nekde bejt, no kdyz zjistim k tomu neco noveho, kdyz na neco prijdu, ozvu se.
Registrace: 20.6. 2004
Zpráva :
Tak zkuste proheldat jinaci slozky, treba to tam bude jako jedinej soubor mezi hafem jinych. Ja vazne netusim, nepouzivam messengery ICQ, ale pokusim se zjistit
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.16 sekund
Vaše šťastné číslo: 148