Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
To jak mám nainstalovat na wz.cz jsem si přečetl a i s tím configem, ale bohužel mi to neustále píše : There seems to be a problem with the database server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
Vůbec nevím co s tím! Je pravda, že tohle dnes zkouším poprvé, ale zkušenost s BB už mám. Mohl by mi někdo kdyžtak pomoct to nainstalovat úplně?
Důležité je zkontrolovat:
1/ jestli jsou opravdu nahrané tabulky v databázi MySQL
2/ jestli je správně nakonfigurován config.php
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Zde by měla být odpověď na vaší otázku, zhruba tak od poloviny dolů:
http://blassenweb.net/clanky/united-nuke-na-webzdarma-cz-prvni-dil/127 _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
To jak mám nainstalovat na wz.cz jsem si přečetl a i s tím configem, ale bohužel mi to neustále píše : There seems to be a problem with the database server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
Vůbec nevím co s tím! Je pravda, že tohle dnes zkouším poprvé, ale zkušenost s BB už mám. Mohl by mi někdo kdyžtak pomoct to nainstalovat úplně?
no tak to ti pomožem rád ja mám 2 weby na United-Nuke je to hracka nainstalovat...
Ozvy sa na Skype: mkosinar
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund
Vaše šťastné číslo: 119