Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
nezobrazuje se a asi ani nebude protože ve znakový sadě ISO-8859-1 není, v nastavení webu je potřeba zvolit czech a cs_CZ.ISO-8859-2
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
za A spravne nastaveni czech v administraci za B spravne porovnavani v DB zkus nastavit porovnavani latin2 jinak spravne kodovani webu by melo bejt dle me jak psal aj Blassen ISO 8859-2
sem nějak zapoměl že je to PHP-Nuke, tam je kódování : windows-1250 _________________ Blassen,
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Bude tu tedy někdo taklaskavý a poradí mi co a jak?
Databáze běží na 1250, ale i tak se místo šž zobrazují kraviny
v administarci NUKE u UN jeto polozka preference tam vyberes jazyk czech a pod tim je jeste treba napsat cs_CZ do toho okna ale nejsem si jist jesi jeto naprosto identicke z PHP Nuke kazdopadne nekam se to cs_CZ tam napsat musi a co se tyce DB pises DB stale bezi na win 1250 sem jiz psal zmenit porovnavani DB na latin2 napriklad jelikoz to podporuje diakritiku dle me jde pouze oto ze to chce sladit v phpmyadmin nic vice a na ic.cz sem mel UN jiz dost a nejen ja a diakritika sla v pohode takze !zmen to v phpmyadmin! a nejlepe to cele smaz a den United-Nuke je lepsi )
jdu na to. United-Nuke mě zatím moc nenadchnul. Ale uvidíme časem třeba přejdu.
Díky měj se
No tak tvou vetou si me dostal UN me nenadchnul muzes mi rict co je omnoho lepsi v PHP nuke?? maximalne to ze je nanej vice modulu ale i ty lze z trocha trpelivosti dat na UN jinak UN je kvalitnejsi rychlejsi a sertnejsi na DB dle meho
jdu na to. United-Nuke mě zatím moc nenadchnul. Ale uvidíme časem třeba přejdu.
Díky měj se
No tak tvou vetou si me dostal UN me nenadchnul muzes mi rict co je omnoho lepsi v PHP nuke?? maximalne to ze je nanej vice modulu ale i ty lze z trocha trpelivosti dat na UN jinak UN je kvalitnejsi rychlejsi a sertnejsi na DB dle meho
navíc plně česky, slovensky.
no taky by mě zajímalo co je v PHP-Nuke tak zajímavýho navíc.
_________________ Blassen,
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 150