| Autor |
Zpráva |
PetrT
Četař

Registrace: 29.4. 2006
|
 Zaslal:
ne 24. září, 2006 9:44 Předmět: Nemůžu se přihlásit do administrace |
  |
Vše fungovalo normálně, pak jsem se odhlásil a chtěl se znova přihlásit a už to nešlo. Kde zjistím přihlašovací udaje? Abych se kouknul zda se nějak nezměnily.
Díky |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
ne 24. září, 2006 10:43 Předmět: |
  |
Přihlašovací údaje se sami nezmění jinak vymazat přihlašovací údaje pro Adminy a Superadminy můžeš v phpmyadmin a je to tabulka unnuke_authors |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PetrT
Četař

|
 Zaslal:
ne 24. září, 2006 18:57 Předmět: |
  |
to už jsem udělal a stejně to nejde, patrně chyba na www.ic.cz , protože se nejde přihlásit ani do administrace freehostingu.
Poraďte který hosting a provozovatel jsou nejlepší pro placený hosting PHP-Nuka?
Dík |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
ne 24. září, 2006 20:26 Předmět: |
  |
z placenych ,kvalitních ze vsim co potrebujes pro UN je napr Gigaserver ma i Zend Optimizer pro SEO |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PetrT
Četař

|
 Zaslal:
ne 24. září, 2006 22:13 Předmět: |
  |
Tak problém přetrvává a nefungujou mi ani potvrzovací emaily pro registraci.
Jedná se web http://www.mobilgen.ic.cz
Tabulku pro admina jsem odstranil a znova nahrál, vyplnil a přesto nic. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
po 25. září, 2006 15:21 Předmět: |
  |
skus to na phnuke.sk když používáš php nuke  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vosin
Desátník

Registrace: 7.7. 2006
|
 Zaslal:
po 25. září, 2006 18:17 Předmět: |
  |
Zdravím!
Tak takovýto problém mám bohužel taky. Není to na IC.cz ani na WZ.cz, ale na CyberHost.cz... Nahrál jsem to vše tak jako na WZ, web se normálně zobrazuje na index.php, ovšem když chci založit SuperAdmina anebo normálně napíšu do adresy admin.php, napíše mi to, že stránka nelze zobrazit. Předtím, než to napíše stránka nelze zobrazit, to píše něco v angličtině, něco s SSL. Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být?
A ještě jedna otázka: Gigaserver je docela trochu drahý, sice umožňuje Zend Optimizer pro SEO, ale pro můj web je moc drahý. Chtěl bych hostovat u Cyberhost.cz - máte s ním někdo zkušenosti apod?
Díky moc předem za odpověďi a rady.
Vosin |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
po 25. září, 2006 22:50 Předmět: |
  |
Vosin napsal:
...web se normálně zobrazuje na index.php, ovšem když chci založit SuperAdmina anebo normálně napíšu do adresy admin.php, napíše mi to, že stránka nelze zobrazit. Předtím, než to napíše stránka nelze zobrazit, to píše něco v angličtině, něco s SSL. Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? ...
Napsaný to tu je už mockrát ale nevadí napíšu to znova.
Řešením je otevřít soubor www/includes/un_tweak.php a změnit hodnotu UN_TWEAK_ADMIN_DISABLE_HTTPS na "1".
Váš webserver pravděpodobně nepodporuje zabezpečené spojení HTTP(S). |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 26. září, 2006 15:30 Předmět: |
  |
Vosin napsal:
Zdravím!
Tak takovýto problém mám bohužel taky. Není to na IC.cz ani na WZ.cz, ale na CyberHost.cz... Nahrál jsem to vše tak jako na WZ, web se normálně zobrazuje na index.php, ovšem když chci založit SuperAdmina anebo normálně napíšu do adresy admin.php, napíše mi to, že stránka nelze zobrazit. Předtím, než to napíše stránka nelze zobrazit, to píše něco v angličtině, něco s SSL. Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být?
A ještě jedna otázka: Gigaserver je docela trochu drahý, sice umožňuje Zend Optimizer pro SEO, ale pro můj web je moc drahý. Chtěl bych hostovat u Cyberhost.cz - máte s ním někdo zkušenosti apod?
Vosin
Drahý ? hmm tak to asi zle koukáš nebo neznáš jiné hostingy 50Kč měsíčně za 1 giga prostoru je adekvátní službám a podpoře kterou nabízejí.Najdu sice lacinější niméně rovnou říkám testoval jsem více jak 2 měsíce zhruba 6 hostingů a nejlépe co do nabídky a hlavně ochoty při podpoře jasně vyhrál pro UN z mé strany GIGASERVER |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vosin
Desátník

Registrace: 7.7. 2006
|
 Zaslal:
út 26. září, 2006 18:41 Předmět: |
  |
Blassen: Ok, už to jede. Díky za ochotu...
dracek napsal:
Vosin napsal:
Zdravím!
Vosin
Drahý ? hmm tak to asi zle koukáš nebo neznáš jiné hostingy 50Kč měsíčně za 1 giga prostoru je adekvátní službám a podpoře kterou nabízejí.Najdu sice lacinější niméně rovnou říkám testoval jsem více jak 2 měsíce zhruba 6 hostingů a nejlépe co do nabídky a hlavně ochoty při podpoře jasně vyhrál pro <acronym title="Publikační a redakční systém - CMS - United-Nuke">UN</acronym> z mé strany GIGASERVER
No 1 giga za 50 Kč by šlo, ale já potřebuju tak 10 GB  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 26. září, 2006 20:17 Předmět: |
  |
pokud chceš 10 už tedka mě napadá pouze Warez a stim bude problem všude btw jakou si představuješ cenu za 10 giga prostoru |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|