| Autor |
Zpráva |
MiF
Svobodník

Registrace: 21.10. 2006
|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 16:49 Předmět: Slepý administrátor? Průšvih! |
  |
Ahoj všichni!
Mám najednou velký problém...
Po přihlášení na stránky do administrace (zadání nicku a hesla) se otevře pouze bílé prázdné okno. Pokud se vrátím v prohlížeči o krok zpátky, v bloku je vidět normální menu administrativy a stránka je vidět (index.php), ale pokud na cokoliv z toho menu kliknu, jsem opět na bílé obrazovce.
Zkrátka a jednoduše, cokoliv chci dělat přes admin.php (např. admin.php?op=adminStory), skončí bílou obrazovkou bez jakéhokoliv hlášení. Přitom jako admin jsem přihlášen.To je ale taky vše, co se mi podaří.
Pokud si nechám vypsat zdrojový kód stránky, která je takto vybílená, ve výpisu se zobrazuje vždy jen hlavička
(<meta name="generator" content="United-Nuke 4.2ms2 Series (PHP-Nuke ... je poslední, co se ve zdrojáku objeví). Přitom kontrola souboru admin.php zdá se být v pořádku....
Zná někdo příčinu, potažmo řešení???
Dodatek:
Po odhlášení (jež skončilo opět bílou plochou okna) jsem se už do Admina zpět nepřihlásil. Po zadání přihlašovací adresy jsem se nedostal ani k nabídce nick/heslo.
Jen bílo, bílo a ticho po pěšině...  |
_________________ MiF - Man in Fofr... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
ijvo
Desátník

Registrace: 25.3. 2006
|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 17:35 Předmět: Buď chyba databáze nebo chybný soubor meta.php |
  |
Vypadá to, že není možno vyhodnotit položku $Version_Num (to je to, co chybí za tím PHP-Nuke ).
To znamená, buď chybný soubor includes/meta.php má tam být na konci:
Nebo může být chyba v databázi: tabulka unnuke_config sloupec Version_Num by měl obsahovat hodnotu 7.9 |
_________________ IJVo
www.ijvo.ic.cz
www.bzenecko.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MiF
Svobodník

|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 17:44 Předmět: Nejspíš jsem se špatně vyjádřil... |
  |
Ta hlavička se vypíše samozřejmě celá... To, co jsem napsal já, je poslední viditelný řádek (který se vypíše a ten se vypíše celý. Já ho tady zkrátil).
Po tomto řádku se už nevypsalo nic.
Stránky jedou bez kotrmelců od loňska, tohle je první vážný problém. (Aspoň pro mě) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 17:44 Předmět: Re: Slepý administrátor? Průšvih! |
  |
MiF napsal:
Ahoj všichni!
Mám najednou velký problém...
Po přihlášení na stránky do administrace (zadání nicku a hesla) se otevře pouze bílé prázdné okno. Pokud se vrátím v prohlížeči o krok zpátky, v bloku je vidět normální menu administrativy a stránka je vidět (index.php), ale pokud na cokoliv z toho menu kliknu, jsem opět na bílé obrazovce.
Zkrátka a jednoduše, cokoliv chci dělat přes admin.php (např. admin.php?op=adminStory), skončí bílou obrazovkou bez jakéhokoliv hlášení. Přitom jako admin jsem přihlášen.To je ale taky vše, co se mi podaří.
Pokud si nechám vypsat zdrojový kód stránky, která je takto vybílená, ve výpisu se zobrazuje vždy jen hlavička
(<meta name="generator" content="<acronym title="Publikační a redakční systém - CMS">United-Nuke</acronym> 4.2ms2 Series (<acronym title="Open Source Professional Portal System">PHP-Nuke</acronym> ... je poslední, co se ve zdrojáku objeví). Přitom kontrola souboru admin.php zdá se být v pořádku....
Zná někdo příčinu, potažmo řešení???
Dodatek:
Po odhlášení (jež skončilo opět bílou plochou okna) jsem se už do Admina zpět nepřihlásil. Po zadání přihlašovací adresy jsem se nedostal ani k nabídce nick/heslo.
Jen bílo, bílo a ticho po pěšině... 
Chjoo Blassen mlčí takže překopirujte na FTP složku includes mělo byto pomoci pak jen chyba DB jinak jeto nová instalce ? jkej hosting nebo spíše jeho parametry ? použivate https ?  |
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 17:58 Předmět: Re: Slepý administrátor? Průšvih! |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MiF
Svobodník

|
 Zaslal:
po 23. červenec, 2007 18:37 Předmět: hl.ospea.info |
  |
Instalace není nová, jedu od listopadu 2006.
Problém je, že jsem subdoménou www.ospea.info (hl.ospea.info) a tam je vše OK. Neví si honem rady ani její administrátor. Hosting je placený, to je vše, co vím.
Tak zatím díky za snahu, pokud někdo ještě něco ví, budu vděčný za každé nakopnutí, ale zatím je to beze změn. Stránky jsou funkční, ale administrativa nedostupná. Všechny běžné prohlížeče se chovají stejně.
Uvidím, co vymyslí "vyšší moc", tedy kolega admin z domény, příp. správce hostingu.. atd. (FTP kopie includes nic nezměnila, snad obnova DB /ze stránek nelze/, nebo nás něco napadne)
Děkuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Radek_Urban
Svobodník

Registrace: 15.6. 2006
|
 Zaslal:
út 24. červenec, 2007 22:04 Předmět: hl.ospea.info |
  |
Ahoj, hosting by neměl být příčinou bílé stránky. Na stejné doméně jede i druhý web se systémem United-Nuke a administrace je v pořádku.
Výpis zdrojového kódu www.ospea.info/hl/admin.php:
{Kód}:   <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
 <html dir="LTR" lang="cs">
 <head>
 <title>Administrační panely - # OSPEA - Hloubětín # ..::: stránky vozovny Hloubětín Dopravniho podniku PRAHA :::..</title>
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
 <meta http-equiv="expires" content="0">
 <meta name="resource-type" content="document">
 <meta name="distribution" content="global">
 <meta name="author" content="# OSPEA - Hloubětín # ..::: stránky vozovny Hloubětín Dopravniho podniku PRAHA :::..">
 <meta name="copyright" content="Copyright (c) by # OSPEA - Hloubětín # ..::: stránky vozovny Hloubětín Dopravniho podniku PRAHA :::..">
 <meta name="keywords" content="ospea,odborove,odborové,sdruzeni,sdruľení,pracovniku,pracovníků,elektrickych,elektrických,drah,autobusove,autobusové,dopravy,federace,tramvaje,odbory,depo">
 <meta name="description" content="Vítejte u nás v Hloubětíně!">
 <meta name="robots" content="noindex, follow">
 <meta name="revisit-after" content="1 days">
 <meta name="rating" content="general">
 <meta name="generator" content="United-Nuke 4.2ms2 Series (PHP-Nuke 7.9 compatible) - Copyright 2005 by Jiri Stavinoha - http://United-Nuke.openland.cz">
Změna kódu souboru mainfile.php podle "blassena" nepomohla. Stránka končí načtením "includes/meta.php"  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
ijvo
Desátník

|
 Zaslal:
st 25. červenec, 2007 8:03 Předmět: |
  |
To není výpis admin.php ale výpis HLML generovaného při volání admin.php, ale to není tak podstatné.
Protože je konec po zpracování meta.php, napadá mě, jestli jste neinstaloval nějaký doplněk pro administrátory, který dělá problém.
Protože to vypadá, jako by se nezpracovaly soubory záhlaví z admin/headers.
Mrkněte tam a napište jaké soubory jsou v tomto adresáři.
Standardně tam jsou tyto soubory:
header.alttxt.php
header.backup.php
header.switchpanels.php
header.texy.php
Možná je některý vadný, možná nějaký přebývá .... |
_________________ IJVo
www.ijvo.ic.cz
www.bzenecko.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MiF
Svobodník

|
 Zaslal:
čt 26. červenec, 2007 17:24 Předmět: Hlavička! |
  |
Samozřejmě hlavička a Ijvo je taky hlavička!
Mimo uvedených čtyř souborů tam byl ještě soubor od wysiwig-lite editoru pro UN. Neinstaloval jsem to sice v době nedávné (dával jsem přeci jen raději přednost Texy! pro spolehlivější chod), ale právě tenhle soubor asi prošel nějakou změnou a po jeho odstranění (včetně dalších souborů editoru) zase systém jede jako dřív.
Díky, díky díky!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ijvo
Desátník

|
 Zaslal:
čt 09. srpen, 2007 16:59 Předmět: Re: Hlavička! |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
čt 09. srpen, 2007 22:25 Předmět: Re: hl.ospea.info |
  |
Radek_Urban napsal:
Změna kódu souboru mainfile.php podle "blassena" nepomohla.
To pomůže pouze v případě, že by nastal problém s gzip kompresí, podobně jako se to stalo na webzdarma při aktivaci reklamní lišty.
ijvo napsal:
Já taky, díky. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ijvo
Desátník

|
 Zaslal:
ne 12. srpen, 2007 20:39 Předmět: Re: Děkuji. |
  |
|