Dobry vecer, tak som sa rozhodol uzavriet tuto neriesitelnu kapitolu dejin mojho pouzivania
United-Nuke navratom k verzii 4.1 do casu, kym nevybavim iny hosting nez free u Pipni a to nie len kvoli tomuto problemu s
UN, ale aj kvoli databazy, ktora tam proste nechce zalohovat. ak by dakto vedel co s tym (resp ako pri stahovani webu na iny seever vytiahnut odtial tie data), sem s tym.
Ale teraz som chcel nieco ine: vedel by dakto poradit, ako preniest registrovanych uzivatelov z jedneho
UN do druheho? Kym som mal verziu 4.2, zaregistrovali sa mi tam nejaki ludkovia. Teraz som do hlavneho adresara dal verziu 4.1 (ta pouziva zaloznu databazu) a v zaloznom adresari bezi
UN 4.2 (ten zasa pouziva byvalu hlavnu databazu). Teda v praxi obe verzie naraz bezia, a teda sa ku vsetkym udajom mozem dostat, len neviem ako preniest tych novych ludi z jednej databaze do druhej. Cez modul "uzivatelia" totiz mozem vykoumat len ich login a mail. Tak co by ste robili na mojom mieste? Zda sa mi totiz neseriozne, aby sa pri najblizsej navsteve webu tam nedostali.
Uz to bude k tomuto ozaj vsetko
diky, Stevo