Odpoviem na vsetky otazky:
1. Ten web ozteva.sk som zacal budovat ako svoj druhy pracovny a som este len na zaciatku a vlastne prave pri nom som zbadal tu chybu zobrazovania clankov, lebo som tam vytvoril rubriku, dal do nej clanok, ale nic sa nezobrazilo. Najprv som myslel, ze je chyba len tam, ale potom som zistil, ze to iste mi robi
UN aj na detskabesiedka.sk. Na ozteva.sk som nahodil ten modul news z verzie 4.1.8 a tam to frci. Na besiedke tento starsi model som dal tiez, vsetko slo OK, ale potom so to vratil spat. Teraz je na besiedke 4.2 a na ozteva 4.1, ale len modul news.
2. Rubriky som zacal tvorit hned po nahodeni webu detskabesiedka, toz jako totalny lajk a clovek neznali ani
UN ani html. chcel som mat v jednom bloku pekne zoradene jednotlive polozky obsahu a zisitl som, ze to u tem neni mozne. Proste ak temy, tak jedine ako cely modul na hlavnu stranku cim zmizne pravy stlpec, alebo potom len odkaz na temy a jednotlive kategorie az po kliknuti na temy. No a ja som chcel mat temy na hlavnej stranke vsetky a vedel som to urobit jedine blokom block-Categories.php. Ze sa to da aj rucne pisanim odkazov do vlastnych html blokov som zistil az o hoooden neskor.
3. No a teraz ta najhorsia vec, prave som zistil, ze nemozem nijako exportovat databazu. Skusal som cez
UN - tu odkliknem zalohovanie a nedeje sa nic, proste nevyleze to okno pre ulozenie suboru; a skusal som to aj cez phpmyadmin a tu mi po kliku na export a vykonat akciu vyliezla hlaska, ze "server vratil neplatny prikaz". V databaze sa vobec nevyznam a tato situacia je pre mna uplne sokujuca. poslednu zalohu databazy mam este spred upgrade na
UN 4.2.3, teda asi 3 tyzdne staru. Ale na ozteva.sk mozem zalohovat v pohode. Oba weby su na pipni a na freehostingu.
Nuz tak, mam z toho velmi skluceny pocit.