| Autor |
Zpráva |
Marvin
Vojín

Registrace: 17.5. 2008
|
 Zaslal:
st 25. červen, 2008 5:15 Předmět: Chat - zpět na domácí stránku |
  |
Nainstaloval jsem zdejší Voodoo chat, mimochodem dávám za 1 , ale potřeboval bych poradit jak a kde co změnit, aby po odchodu z chatu se nezobrazila hlavní stránka chatu s poděkováním, ale přímo hlavní stránka webu.
Po případě, že to nejde, jak otevřít chat v novém okně? Mě se to totiž daří jen v tom jednom .
Děkuju, Marvin |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
st 25. červen, 2008 18:28 Předmět: Re: Chat - zpět na domácí stránku |
  |
Marvin napsal:
Nainstaloval jsem zdejší Voodoo chat, mimochodem dávám za 1 , ale potřeboval bych poradit jak a kde co změnit, aby po odchodu z chatu se nezobrazila hlavní stránka chatu s poděkováním, ale přímo hlavní stránka webu.
Po případě, že to nejde, jak otevřít chat v novém okně? Mě se to totiž daří jen v tom jednom .
Děkuju, Marvin
To kdybych si pamatoval
Nevim až se opraví FTP přístup tak se můžu kouknout, ale je to někde kde bude ta logout.php adresa.
jinak otvírat asi s atributem target="top" nebo _blank |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
st 25. červen, 2008 20:06 Předmět: common_body_end.php |
  |
Jen tak zběžně , vyzkoušej to dodatečně přesměrovat v souboru se vzhledy je něco co se má jmenovat: logout.php nebo třeba i common_body_end.php
Případně se to dá možná pomocí metatagu dopsat i do lang souboru v chat/languages/ |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marvin
Vojín

|
 Zaslal:
čt 26. červen, 2008 13:56 Předmět: |
  |
Vyzkouším, díky a doufám, že nezešedivím. O language mi raději nemluv, převedl jsem ji do UTF-8 a dokud natvrdo nenastavím jakýkoliv prohlížeč na tento jazyk, mám rozsypaný tea Ale to je jen tak mimo mísu. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marvin
Vojín

|
 Zaslal:
čt 26. červen, 2008 16:31 Předmět: |
  |
Chat jsem nakonec vzdal, zlobí mě CZ (Pravděpodobně chyba mezi židlí a klávesnicí)... Poslední verzi Voodoo chatu 1.0RC1b i s dodělanou a upravenou CZ pro tuto verzi v kódování UTF-8 mohu komukoli poskytnout, popřípadě do sekce ke stažení |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

Registrace: 9.11. 2006
|
 Zaslal:
pá 27. červen, 2008 17:12 Předmět: |
  |
S Chatem jsem se taky dlouho trápil. Dokonce jsem našel chat co jde dohromady s PHPBB, jenže taky znaky prostě nešli dohromady a vždycky mi to házelo otazníky. Používám teď BlaB Lite 4.1 a jsem v celku spokojenej, jen jsem si ho trochu upravil.
http://olympus.digitalne.eu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3
Je free a v placený verzi dovoluje registraci a myslím i tvorbu vlastních roomů |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
pá 27. červen, 2008 18:05 Předmět: |
  |
ta url je jen pro zaregistrovaný nicméně díky za tip |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
maZec
Rotný

Registrace: 9.11. 2006
|
 Zaslal:
pá 27. červen, 2008 20:44 Předmět: |
  |
Jinak dotaz k chatu. Dobrej se mi zdál Spchat, jenže ten je pro PHP Nuke. Podařilo se mi všechno sprovoznit, jen pokud se člověk neodhlásí a z chatu a odejde bez odhlášení zůstane tam navždy a tím pádem je ten chat nepoužitelný. Neřešil jste někdo tento problém, či dokonce nenalezl jste někdo řešení? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
po 30. červen, 2008 21:12 Předmět: Spchat pro PHP Nuke |
  |
Možná by se dala nějaká informace najít někde kolem fóra výrobce ?!? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marvin
Vojín

|
 Zaslal:
po 30. červen, 2008 22:22 Předmět: |
  |
SPchat řešili na slovenské podpoře, snad se tam i někomu povedlo to rozběhat pod UN. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|