| Autor |
Zpráva |
Martens
Rotný

Registrace: 29.10. 2006
|
 Zaslal:
pá 08. prosinec, 2006 22:36 Předmět: zvlastni modul |
  |
Zdrawim opetovne s funny dotazem, potreboval bych takovy zvlastni modul , pripadne blok ve kterem bych mel polozky dejme tomu x ,y ,z a potreboval bych to nejak vymyslet system davani clanku do techto polozek , tzn ze bych proste pres admina dal vlozit clanek , vybral bych si kam (x,y,z) a on se mi tam vlozil , k tomu mi prave vubec nevyhovuje modul temata clanku  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
so 09. prosinec, 2006 15:40 Předmět: |
  |
maximálně skus kouknout po modulu Journal jesi byto nějak nešlo z něj jinak nevim .btw Journal je součástí phpnuke takže sito zněj vytáhni SQL je již v UN obsaženo |
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
so 09. prosinec, 2006 17:17 Předmět: |
  |
Já tomu dotazu moc nerozumim, ale třeba by úplně stačilo třídit články do kategoríí, což je něco trochu jinýho než témata. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martens
Rotný

|
 Zaslal:
so 09. prosinec, 2006 19:33 Předmět: |
  |
Blassen napsal:
Já tomu dotazu moc nerozumim, ale třeba by úplně stačilo třídit články do kategoríí, což je něco trochu jinýho než témata.
Pokusim se to vysvetlit. mam 3 moduly x, y ,z , ktere maji obsahovat clanky o tematu x,y,z . mam je dany v bloku xxx a potrebuju to zaridit nejak abych pres admina dal vlozit clanek napr z temata y a on se mi nahral do modulu y |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
ne 10. prosinec, 2006 10:58 Předmět: |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martens
Rotný

|
 Zaslal:
ne 10. prosinec, 2006 21:16 Předmět: |
  |
dracek napsal:
možná by bylo jednodušší ukázat link na web ,napsat o jaké jde konkrétně moduly atd 
mno o jake moduly , vytvoril jsem si 3 moduly : a, b ,c . Dal jsem je do bloku ktery jsem si vytvoril pod hlavnim menu s moduly . mam v umyslu v techto mych modulech publikovat clanky , ale potrebuji je tam nejak jednoduse vkladat ale tak abych mohl jednoduse kazdy clanek davat do toho modulu do ktereho chci. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
po 11. prosinec, 2006 15:11 Předmět: |
  |
bez vytvoření potřebné administrace včetně ukládání do mysql asi těžko pokud tu o svejch modulech hodláš psát pouze jako o modulech a,b,c pak tu nemá cenu nic řešit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Martens
Rotný

|
 Zaslal:
po 11. prosinec, 2006 22:30 Předmět: |
  |
dracek napsal:
bez vytvoření potřebné administrace včetně ukládání do mysql asi těžko pokud tu o svejch modulech hodláš psát pouze jako o modulech a,b,c pak tu nemá cenu nic řešit
Mno dobra tady je link www.goldenbodybuilding.com - pod hlavnim menu chci mit kategorie souteze, trenink,vyziva a zivotni styl . to jsem resil zatim tak , ze jsem si vytvoril moduly trenink, atd.. ale chci do techto "modulu" jednoduse vkladat clanky . Pripadne je li jina varianta tak prosim poradte jinou[/code] |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 12. prosinec, 2006 15:06 Předmět: |
  |
musíš hledat v prvé řadě modul co umožnuje ukládání textu jako NEWS tjest např Journal nebo modul BLOG otestovat popřípadě upravit dle potřeb |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martens
Rotný

|
 Zaslal:
út 12. prosinec, 2006 20:47 Předmět: |
  |
dracek napsal:
musíš hledat v prvé řadě modul co umožnuje ukládání textu jako NEWS tjest např Journal nebo modul BLOG otestovat popřípadě upravit dle potřeb
Tak me jen tak z legrace napadlo , nesel by nejak vyjmout cast kodu z modulu topics tak abych kdyz vlozim klasicky clanek tak aby se mi v mem modulu zobrazila jen urcita kategorie z toho Topics - ze by se to dalo nejak tahle obejit - v kazdem mem moduluby byla pouze cast z topics |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
st 13. prosinec, 2006 15:33 Předmět: |
  |
Vůbec nemáme páru na kolik je dobře udělan váš modul jak vypada kod ani kolik jste použil z topic podavate takové kusé info že znich prostě radu nečekejte |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martens
Rotný

|
 Zaslal:
st 13. prosinec, 2006 21:36 Předmět: |
  |
dracek napsal:
Vůbec nemáme páru na kolik je dobře udělan váš modul jak vypada kod ani kolik jste použil z topic podavate takové kusé info že znich prostě radu nečekejte
Právě že žádný modul prakticky nemám, mám modul, který obsahuje pouze základní kód /vygenerovany pomoci generatoru zdena strankach/ a v nem text ve fazi pripravy - ( tyto moduly mam 3 kazdy ma jiny nazev) a v nich planuju mit ty clanky , nebo pokud to pujde udelat jinak , jestli o necem vite napiste , jde o to mit v bloku odkazy - napr Tema A , Tema B, Tema C a po jejich rozkliknuti chci aby byli videt jen clanky tykajici se daneho tema ( a ne vsechny jako v modulu topics |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
st 13. prosinec, 2006 22:47 Předmět: |
  |