Vítejte na BLASSENweb

BLASSENweb - the future of your web !

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Hlavní nabídka

Pro volné chvíle

Něco na čtení

Tvorba www

Odkazy

·  Top-List
 ·  Dobré weby

Ke stažení

Možnosti pro Vás

Přidat sidebarPřidat na GooglePřidat na SeznamPřidat na BloglinesWAP verzeRSS 0.91RSS 0.92RSS 2.0Atom 0.3 Bookmark using any bookmark manager!
Mapa Stránek

Budík / Hodiny / Kalendář

O dnešku

Den: Čtvrtek
Datum: 16. října
Rok: 2008

Svátek má:

Dnes: Havel
Zítra: Hedvika
Pozítří: Lukáš

Reklama

Doporučujeme vám:

Diskuzní fórum

Vzbuřte se proti hrubkám na internetu
Pamatujte si, kde jste byli, když jste Vy začínali.
To změní Váš pohled na lidi, jenž začínají teď!
FAQHledatSeznam uživatelůUživatelské skupinyRegistrace
Osobní nastaveníPřihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlášení
Už máš šprušle ??

Byl bych rád pokud by se nám společnými silami podařilo zatraktivnit tyto stránky. K tomu je však zapotřebí vzájemná spolupráce, ať už se jedná o zajímavé články či ankety. Pokuste se podělit o své názory, dojmy a myšlenky. -- BLASSENweb -tým

Nefunguje P nuke ani U nuke

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
Jakub_patek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 26. červenec, 2005 18:29  Předmět: Nefunguje P nuke ani U nuke CitovatNávrat nahoru

Ahoj.Doufám že mi poradíš.Mám dost velký problém.Mám svojí doménu www.poradime.com ale když tam nahraju Php nuke 5,0 7,6 7,5 ,7,8 prostě všechny verze a zadám poradime.com/admin.php mám modrou obrazovku.dělá to uplněu všech verzí.Pokud budeš ochnotý poradit piš na ICQ 280 522 996.Jsem už v koncích.To samé mi dělá UN nuke.Vím že není chyba na mé sztraně a tudíž žádám o pomoc.Jednou s emi podařilo zprovoznit php nuke 7.6 ale nešla registrace tak jsem to smazal a od té doby už nejde nic. zkoušel jsem i PHP Clan Website,také nejde admin. děkuju moc za každou radu. fakt dík jsem už zoufalý protože neumím dělat stránky jinak bych tento problém neřešil dík Smutný Koulející očima ještě chci dodat že soubor config.php mám dobře konfigurovaný tuším že ted tam je na adrese http://www.poradime.com/web
Inzerce
Sponsor
Inzerce
No Avatar

Registrace: 4.1. 2007
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: út 26. červenec, 2005 18:39  Předmět: CitovatNávrat nahoru

píše mi to tohle, tak nevim kde je chyba.
NEMÁTE OPRÁVNĚNÍ PROHLÍŽET POŽADOVANOU URL

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jakub_Patek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 26. červenec, 2005 19:48  Předmět: Re: nefunguje CitovatNávrat nahoru

jo promin ale nemáš náhodou ICQ ? víš mě blbne net a já bych to radši řešil po ICQ nebo mužeme po skype či MSN, stačí si říct. Píše to proto ž e jsem to smazal ale když sem psal příspěvěk nevěděl jsem to. omlouvám se až to pujde nahraju to znova a nechám experta Mrkající
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

PříspěvekZaslal: út 26. červenec, 2005 19:57  Předmět: CitovatNávrat nahoru

No nešlo to ani před tím, už sem o týhle doméně něco zaslechl, tak sem se šel podívat.
Pokud jsou dodrženy pokyny pro instalaci a správně nakonfigurován soubor config.php + nastavení webu, pak to musí fungovat a taky funguje.

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jakub_Patek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 26. červenec, 2005 20:03  Předmět: Nefunguje CitovatNávrat nahoru

Ted na chvili odbehnu opd tematu.Kde si slyšel o tý doméně? mě by to dost zajímalo.A ted k věci.máš teda nějaký způsob jak se mužeme domluvit mimo toto forum?páč jak sem psal nejde mi net mám velký pingy a tudíž nemužu přes FTP nahrát PHP nuke. Překvapený Myąlenka až to pujde určitě se ozvu dík Smutný
Jakub_Patek
Anonymní

PříspěvekZaslal: so 30. červenec, 2005 14:04  Předmět: ještě jednou prosím o pomoc CitovatNávrat nahoru

tak sem tu ještě jednou. ted sem nahrál php nuke 7.6 a takhle to vypadá jako BSOD Smutný www.poradime.com nechám to tam být pokdu někdo poradí
drakeman
Armádní generál II. tř. (Moderátor)
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 30.4. 2005

PříspěvekZaslal: ne 31. červenec, 2005 23:40  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Tak som sa tam bol pozret a:
Nazov stranky ti nacita, takze je problem vo vzhlade. Kedze pouzivas PHP-Nuke, musis do adresara themes nahrat vzhlad DeepBlue a pojde ti to Mrkající
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Inzerce
Sponsor
Inzerce
No Avatar

Registrace: 4.1. 2007
jakub_Patek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st 03. srpen, 2005 8:38  Předmět: PHP nuke CitovatNávrat nahoru

drakeman napsal:

Tak som sa tam bol pozret a:
Nazov stranky ti nacita, takze je problem vo vzhlade. Kedze pouzivas PHP-Nuke, musis do adresara themes nahrat vzhlad DeepBlue a pojde ti to Mrkající

A ked ani to nepujde? ja pravda ze som to teraz nezkusal ale nesom si jisty kde ho zohnat Deepblue
Jakub_Patek
Vojín
Vojín

Registrace: 3.8. 2005

PříspěvekZaslal: st 03. srpen, 2005 8:50  Předmět: NAposledy CitovatNávrat nahoru

Tak jsem se zaregistroval páč vždycky napíšu něco co není pravda. Vzhled Deepblue je základní a je v každý verzi PHP Nuke.TUdíž i na mém serveru poradime.com byl a přesto to nefungovalo.Myslím si že je chyba někde v konfiguraci php nuke. ale nejedná se o soubor config.php
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

PříspěvekZaslal: st 03. srpen, 2005 14:54  Předmět: Jak nainstalovat redakční systém United-Nuke CitovatNávrat nahoru

jak nainstalovat redakční systém United-Nuke:

Co budeme potřebovat:
vlastně skoro nic krom stažení aktuální verze tohoto redakčního systému.

Celkem je tam šest složek s těmito názvy---

addons
    docs
    SQL
    tools
    upgrades

Otevřete složku www a v ní soubor s názvem config.php a editujte ho podle pokynů v něm uvedených.
Pokud si nevíte rady, tak se vám to pokusíme vysvětlit.

Nakopírujte celý obsah složky www tak jak je na váš webserver. To znamená DODRŽTE STRUKTURU SLOŽEK !

Pak následuje databáze MySQL
(nastavení na iso-8859-2 (latin_2))
Po úspěšném přihlášení uvidíte obrazovku rozdělenou na dvě části.
Nás teď bude zajímat levá část, kde se pod ikonkami nachází odkaz shodný se jménem databáze, tak na něj klikneme,
a tím by se nám v pravé polovině zobrazí dost šílená stránka, ale není se čeho bát, prostě jen klikneme na záložku SQL
a už je to o něco jednoduší.
Jediné co je potřeba, je použít tlačítko PROCHÁZET.
Najdeme soubor united-nuke_czech.SQL, který se nachází ve výše zmíněné složce SQL.
Pak už jen klikneme na tlačítko PROVEĎ a je hotovo.

A nyní se dostáváme konečně po dlouhé době čekání k výsledku, kde hned na úvodní stráce je krásné uvítání ale také jedno velice důležité upozornění:
Z bezpečnostních důvodů NYNÍ doporučujeme vytvořit ihned SuperAdmina kliknutím ZDE.

tímto odkazem se dostaneme na vytvoření hlavního administrátora webu, i s možností volby vytvoření uživatele se stejnými údaji.
My si pro jednoduchost zvolíme volbu ANO vytvořit uživatele se stejnými údaji, potvrdíme a odešleme.
vstup do administrátorského účtu lze později provést následující adresou: ://wasweb.neco/admin.php

pokud by se snad stalo že se místo administrátorské stránky zobrazí že stránku nelze zobrazit, tak otevřete složku www a v ní soubor www/includes/un_tweak.php a změňte hodnotu UN_TWEAK_ADMIN_DISABLE_HTTPS na "1".

supermartin
Četař
Četař

Registrace: 22.1. 2005

PříspěvekZaslal: st 03. srpen, 2005 15:05  Předmět: Instalace CitovatNávrat nahoru

Návod je super.
Instalace vypadá lehce a je lehká pokud se ví jak na ni. To ale neví většina lidí neví. Díky za všechny. I za Jakuba Pátka... Díky moc

PS: možná by na tento příspěvek chtělo hodit nějaký link ze Tvé úvodní stránky něco jako Instalace United-Nuke

Velmi ą»astný
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky ICQ
JakubPatek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út 09. srpen, 2005 21:11  Předmět: Jo CitovatNávrat nahoru

Jo máš pravdu je to lehké.jen chci dodat že mi na mých stránkách zase zlobí PHP nuke 7.6.A vím čím to je.Ale to už newadí.Jelikož mám nový hosting a DB pro doménu takže vím že to je jazykem.Jakmile dám češtinu krachne to.Děkuju vám taky za snahu a podporu zkusím si nainstalovat UN nuke myslím že je stejný jako php nuke a má min MB
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma