| Autor |
Zpráva |
drakeman
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 30.4. 2005
|
 Zaslal:
út 19. červenec, 2005 13:51 Předmět: AMD vs. INTEL |
  |
Zaujimali by ma vase nazory na tie to systemy a tiez vase porovanie |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 16:29 Předmět: |
  |
Jednoznačně AMD i když uznávám že poslední výkřik Intelu u procesorů vypadá slibně ale jinak prostě AMD příklad Rip DVD z AMD mi trval odost menší dobu než z Celeronem AMD to byl SEMPRON 2200+ a Celeron 2 giga |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jamaica
Desátník

Registrace: 23.4. 2006
|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 16:40 Předmět: |
  |
Jednoznačně Intel!AMD nikdy nebude mít na stejné frekvenci stejný výpočetní výkon jako Intel!Samoržejmě mam na mysli "plnokrevné" (PENTIUM) procesory a ne nějaké odvozeniny typu celer apod. |
_________________ Bůh odpouští,JÁ NE!!!
www.jptuning.net |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
dracek

|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 17:23 Předmět: |
  |
nerad to říkam ale nesouhlasim AMD je v mnohém co do výkonu lepší |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Majkl
Svobodník

Registrace: 30.3. 2005
|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 21:30 Předmět: |
  |
dracek napsal:
nerad to říkam ale nesouhlasim AMD je v mnohém co do výkonu lepší
Jo, přesně tak, takí jsem zastáncem AMDčka. Už kdysi jsem začínal s Duronem  |
|
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 21:39 Předmět: |
  |
AMD Athlon(tm)  |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drakeman

|
 Zaslal:
po 21. srpen, 2006 23:49 Předmět: |
  |
jamaica napsal:
Jednoznačně Intel!AMD nikdy nebude mít na stejné frekvenci stejný výpočetní výkon jako Intel!Samoržejmě mam na mysli "plnokrevné" (PENTIUM) procesory a ne nějaké odvozeniny typu celer apod.
si sa sekol kamarade. si to myslel tak, ze Intel nikdy nebude mat na AMD v rovnakom vypoctom vykone na rovnakej frekvencii. pretoze je tomu naozaj tak. ked si zoberes daky intel a AMD s rovnakou frekv a hodis si testy uvidis, ze AMD ja daleko pred Intelom. vzdy tomutak bolo. jedine teraz tomu nie je s Core duo, ale sak vydrz chvilku, Intel pojde zas dole...
AMD RULEZ |
_________________ Hobowars | [url=http://www.hobowars.com/index.php?cmd=signup&id=114010]The Best Free Online Game[/url]
PHP-Nuke Slovakia | [url=http://www.phpnuke.sk]All about PHP-Nuke[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
jamaica
Desátník

|
 Zaslal:
út 22. srpen, 2006 11:46 Předmět: |
  |
Nebudu Vám brát Vaše iluze a nebudu se ani hádat,na to sem moc unavenej.Každej věří tomu čemu chce.Já ale nevěřím nějakým testům v laboratorních podmínkách.
Tohle mam ověřený z osobních zkušeností.
Pokud budu chtít comp na hry,tak bych si možná pořídil AMD,ale pokud potřebuju comp na práci a výpočetní výkon tak jedině Intel Pentium. |
www.jptuning.net |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
drakeman

|
 Zaslal:
út 22. srpen, 2006 12:25 Předmět: |
  |
laboratorne podmienky pri PC??? muhehe predpokladam, ze mas dake P. stiahni si preto sisoft sandru a daj si ho otestovat a vo vysledkoch si ho daj porvnat s dakym AMD na rovnakej frekv. a uvidis kto je lepsi. samozrejme nemozes porovanvat core duo! |
_________________ Hobowars | [url=http://www.hobowars.com/index.php?cmd=signup&id=114010]The Best Free Online Game[/url]
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jamaica
Desátník

|
 Zaslal:
út 22. srpen, 2006 12:48 Předmět: |
  |
Syntetické testy nejsou objektivní a směrodatné.Pokud budeš chtít porovnávat tak musíš mít absolutně stejnou sestavu včetně stejných ovladačů,systému atd. atd. krom procesoru.
I deska musí bejt pokud možno od stejného výrobce se stejným osazením jen s rozdílnou paticí podle procesoru.
Pokud tohle docílíš tak můžeš říct že AMD je na tom líp.
No a firmy nebo odborný časopisy který tohle dělali a zabejbavali se s tim jednoznačně došli k závěru že ve hrách vedl ještě před rokem AMD (nyní se rozdíl stírá) a ve výpočetním výkonu jednoznačně kraluje Intel.(viz. třeba CHIP.DE a jiné)
Ono kdyby bylo AMD tak výkonné tak by ho nejspíš používali velký grafický studia a nebo i u filmu.Co já ale vím tak třeba Pixar (cars) má na animace nasazený Intel.  |
www.jptuning.net |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
drakeman

|
 Zaslal:
út 22. srpen, 2006 15:16 Předmět: |
  |
netvrdim ze amd je nejlepsie, a urcit elepsie ako intel. teda vo vacsine pripadov. je jasne, ze na grafiku a 3d amimacie je lepsi intel. to priznam.
a rovnaku zostavu pri testoch mat nebudes aj keby si sa po... nazo by si porovanaval 2 zhodne systemy. no ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tucnak
NadRotmistr

Registrace: 21.5. 2006
|
 Zaslal:
čt 24. srpen, 2006 14:26 Předmět: |
  |
Můj sempron 2200+ se vyrovnal ve výpočtu prvočísem s Celeronem 2Ghz.
Někteří zastánci říkají že je celeron starší ale není tomu tak, Celeron je Pentium 4 které nezvládalo výpočty které se po něm požadovalo stejně jako Sempron. A někteří ríkají ať se podívá me na všeljaký programy kdy AMD zaostává o 3% výkonu nad Pentim 4 3,8Gzh kdyz Atlon má jen 3,0 Gzh . Prostě i kdyz je AMD pomalejší má vyžší výpočetní vákon a to o 25% a skoro vůbec netopí. Můj Sempron má 43-50°C zatímco Celerony kolem 1Gzh mají nozmální teplotu 70°C.
Za pravopisné chyby se omlouvám |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
čt 24. srpen, 2006 14:39 Předmět: |
  |
Tucnak napsal:
Můj sempron 2200+ se vyrovnal ve výpočtu prvočísem s Celeronem 2Ghz.
Někteří zastánci říkají že je celeron starší ale není tomu tak, Celeron je Pentium 4 které nezvládalo výpočty které se po něm požadovalo stejně jako Sempron. A někteří ríkají ať se podívá me na všeljaký programy kdy AMD zaostává o 3% výkonu nad Pentim 4 3,8Gzh kdyz Atlon má jen 3,0 Gzh . Prostě i kdyz je AMD pomalejší má vyžší výpočetní vákon a to o 25% a skoro vůbec netopí. Můj Sempron má 43-50°C zatímco Celerony kolem 1Gzh mají nozmální teplotu 70°C.
Za pravopisné chyby se omlouvám
Souhlas až do minulého týdne jsem tento procák měl taky akorát taktlej na 9x200 takže 1,8 giga a teplota max 56stupnu  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
crapper
Četař

Registrace: 23.4. 2005
|
 Zaslal:
so 26. srpen, 2006 9:28 Předmět: |
  |
Vždy jsem používal platformu AMD, takže porovnávat nemohu.
Nicméně teď mám AMD64bit 3700 socket939 a jsem velice spokojen jak s výkonem tak i s velkým potenciálem tento procesor přetaktovat. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
so 26. srpen, 2006 9:39 Předmět: |
  |
No já zase vycházím z toho že jsem měl velice podobnou sestavu AMD a kamarád INTELa dělaly jsme testy jako grabovaní Videa atd a lepší byl v tomto AMD nedám na něj dopustit |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|