Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Instant messenger 2. Znate?? puzivate? napiste nam, jake s nim mate zkusenosti, pripadne co se vam libi a co se vam nelibi a taky sve otazky, na ktere se budeme snazit odpoved. V kratkosti informace najdete v nasem clanku
A zde je primo prdukt IM2 ke stažení
Domovska stranka IM2 _________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
Souhlasím, je vydařený. Ale! Při zadání UIN a hesla mi při snaze přihlásit se hlásí, že mám starou verzi ICQ a odpojí se. To je ovšem blbost. V AIM funguje. Něco asi dělám blbě, tak prosím o radu.
Hm bohuzel nejste sam, kterej ma tuten problem. Vsichni tuten problem resime. Zatim neuspesne, asi budeme muset na novou verzi IM2 Vubec netusim, cim to muze byt, tedy tusim, nejspise logovacim URL. Do ted bylo login.icq.com ale udajne ted je jiny a IM2 asi nedokaze samo prevest na novy. Jinak nevim, pokud neco zjistime, dame vedet.
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
Souhlasím, je vydařený. Ale! Při zadání UIN a hesla mi při snaze přihlásit se hlásí, že mám starou verzi ICQ a odpojí se. To je ovšem blbost. V AIM funguje. Něco asi dělám blbě, tak prosím o radu.
No neviem, predsa je to MS a to staci. Nikdy nebude taky ako ICQ, Trilian ci dokonca Mirranda. Tieto 3 patria k spicke messengerov a podla mna este aj dlho budu
No neviem, predsa je to MS a to staci. Nikdy nebude taky ako ICQ, Trilian ci dokonca Mirranda. Tieto 3 patria k spicke messengerov a podla mna este aj dlho budu
Ja momentalne pouzivam trilliana a jsem s nim maximalne spokojeny. IM2 je taky dobry, me se s nim dobre pracovalo, spolehlivy a tak. Trilianu chybi funkce webcamery a hlasoveho prenosu.
a na něm to bohužel nejde a nebo jsem ještě málo erudovanej.Co nadělám.
Novou verzi IM2 dost podělali, je tam problém s knihovnou, viz víš, jestli je IM2 i pro linux, tak to fakt nevím, koukni na jejich stránky, v googlu je najdeš
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.14 sekund
Vaše šťastné číslo: 149