| Autor |
Zpráva |
Gaheris
kontraadmirál

Registrace: 15.7. 2006
|
 Zaslal:
so 02. prosinec, 2006 1:32 Předmět: Jak zlobí firefox! |
  |
Chválil jsem si firefox,všechny inovace jsem instaloval až mě přestal chodit mail.Tak jsem pátral a zjistil,že je nová opera.No a spokojenost,je v češtině a bez reklam.Mám ale jen ntebook a nejde mi tam linux ani náhodou.Škoda přeškoda!Když jsem nainstaloval starší verzi firefoxu tak zas mail jede,kde by mohla být chybička? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
so 02. prosinec, 2006 15:52 Předmět: |
  |
coto pleteš páté přez deváté pokud blbne FF přeinstalui pokud chceš Linux nauč se sním a nainstaluj na notase jde taky sám použivám pohodovou verzi Ubuntu.Btw i na Linuxu budeš mít FF a i jiné |
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
so 02. prosinec, 2006 20:15 Předmět: Tak ten ubuntu jsem taky zkoušel,nenainstaluje se celej. |
  |
A milej firefox si dělá co chce od té doby co dali nový,nenačte se mail musím nejdřív zadat komunikace pak zadat jméno a heslo i když by si ho měl pamatovat.A dělá to jak na starým,tam se nedostanu vůbec a na nové verzi musím složitě!A na linux budu muser asi požádat nějakého zkušeného linuxáka,vždycky to ohlásí že se něco nenainstalovalo a pak se nedostanu na internet a to už jsem ze zoufalství koupil mandrake.No a taky nic,nenainstaloval se i když jsem jel přesně podle příručky! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
so 02. prosinec, 2006 20:19 Předmět: Zlobivej firefox. |
  |
Tak jsem dal Maxthon a ještě Operu a tam to jede bez problémů,tak kde je chyba? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
ne 03. prosinec, 2006 9:50 Předmět: |
  |
Chybu bych hledal mezi notasem a židlí Btw pokud se ti v linuxu nenahraje v základu vše co potřebuješ není nic jednoduššího to doinstalovat později.
Jinak pro začátek stačí použít nějaké distro LIVE,nemusíš instalovat spustíš přímo z CD  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
ne 03. prosinec, 2006 11:34 Předmět: Ty jsi takovej hodnej!Ale když máš návod a všechno? |
  |
Ovšem,chyba asi bude na židli!Jen se mi nezdá když mám knížku s podrobným návodem pro blbý a k tomu orig cédéčka pro instalaci a počítač nahlásí nenainstaloval se ten a onen komponent a i když to opakuješ do omrzení tak je to furt na jedno kopyto no to se namíchneš a pátráš,samozřejmě dojdeš k názoru,že potřebuješ nový střeva a na dokoupení nejsou finance.K tomu jsem zatím dospěl selským rozumem.No a až narazím někde na linuxáka tak mu to přihraju ať se snaží.Naposledy jsem ho tam měl už skoro celej,to byl můj největší úspěch.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
ne 03. prosinec, 2006 15:36 Předmět: |
  |
pokud nahraješ základ máš vyhráno pak jen stačí nainstalovat podporu pro grafiku mno a jeto btw u linuxu je třeba většinou po doinstalování restartovat aby se potřebné věci načetly jak mají více než nakej manual o ničem skus napřed LIVE at víš cotě čeká a pak Forum at víš co máš vše doinstalit pomocí apt nebo Synapticu
Pro začátek se vyvaruj vlastních kompilací za A nato nebudeš mit v základu potřebné věci za B jeto složitější než použití Synapticu a jiných.Jinak pro začátečníky je dobré i Suse  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
út 05. prosinec, 2006 1:06 Předmět: Linux! |
  |
Povedl se SUSE 9.2 ale mám málo místa na disku takže vyhledám tady návod k připojení internet 4G a všechno opíšu.Musím krok za krokem.To mám radost,že se zbavím mrkvosoftu! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
st 06. prosinec, 2006 3:49 Předmět: ? |
  |
Tak nic,4G tam nedostanu a oba jak mrkvosoft a linux se nevejdou!Ježíšku přines mi jinej notebook,jo? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
st 06. prosinec, 2006 16:43 Předmět: Hola! |
  |
Povedlo se najít instalaci 4G,ovšemNe na SuSE ale na Mandrivě!Je v tom nějaký rozdíl? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
čt 07. prosinec, 2006 18:27 Předmět: Hotovo? |
  |
Takže linux prohrává!Vše nainstalováno a konec je nahlášen:Too big! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
st 13. prosinec, 2006 18:54 Předmět: ! |
  |
A po přeinstalování jede Ff.celkem bez většách problémů.Jen někdy se blbě načte mail. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
so 10. únor, 2007 21:24 Předmět: Re: ! |
  |
Gaheris napsal:
A po přeinstalování jede Ff.celkem bez většách problémů.Jen někdy se blbě načte mail.
Teď vyšla nová verze firefoxu 3.0 na stahuj.cz jmenuje se Gran Paradiso a vypadá na velmi rychlý!Stahnul jsem ho a překvapil mě dost! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drakeman

Registrace: 30.4. 2005
|
 Zaslal:
so 24. únor, 2007 20:52 Předmět: Re: ! |
  |
Gaheris napsal:
Gaheris napsal:
A po přeinstalování jede Ff.celkem bez většách problémů.Jen někdy se blbě načte mail.
Teď vyšla nová verze firefoxu 3.0 na stahuj.cz jmenuje se Gran Paradiso a vypadá na velmi rychlý!Stahnul jsem ho a překvapil mě dost!
nezabudaj, ze to je len alpha verzia a ze ti bude pravdepodobne blbnut viac... |
_________________ Hobowars | [url=http://www.hobowars.com/index.php?cmd=signup&id=114010]The Best Free Online Game[/url]
PHP-Nuke Slovakia | [url=http://www.phpnuke.sk]All about PHP-Nuke[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

|
 Zaslal:
čt 22. březen, 2007 19:35 Předmět: Re: ! |
  |
drakeman napsal:
Gaheris napsal:
Gaheris napsal:
Teď vyšla nová verze firefoxu 3.0 na stahuj.cz jmenuje se Gran Paradiso a vypadá na velmi rychlý!Stahnul jsem ho a překvapil mě dost!
nezabudaj, ze to je len alpha verzia a ze ti bude pravdepodobne blbnut viac...
Máš pravdu,už jsem zase na Firefoxu a Opeře! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|