Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
:: smartDark phpbb2 style by Smartor :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::
A však když si udělám široké logo v Photo Shopu a potom ho nahraji na web(přepíši) tal se mi to zmenší po každé do stejného "malé" velikosti.
Co stim je?
je třeba neco upravit:?
loga jsou ve složce themes/xxx/image
Připrvím si logo stejného rozměru jako je původní, to nahradím a podle zvoleného vzhledu se to logo chová stejně jako původní.
aCH JOOO píšu tu o nutné úpravě kodu v již zmíněných souborech to že někam nahraju velikost obrázku 1024x205 neznamená že semi automaticky v tom samém rozměru bude ukazovat ve vzhledu.Pokud je v kodu napsáno pro logo třeba 800x80 tak prostě můžu nahrát obrázek jak chci velkej ale pořád se neukáže jinak velkejch než 800x80
ještě jednou napíšeš toto a smažu tento Topic už jsem psal několikrát pokud potřebuješ změnit či upravit velikost či vlastnosti loga musíš do kodu themes KONEC
Přísahám, že jsem poslal odpověď jen jednou. A to jsem odpovídal to banan. Tak nevím kde je chyba a hledím na to stejně. Co jsi odpovídal je mi jasné a to opakování smaž.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund
Vaše šťastné číslo: 123