Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Internetowých prohlížečů je hafo, což se ostatně můžete dočíst w jednom článku publikowaném Maxelem. Toto forum si představuji, že by řešilo chyby prohlížečů a jaq je oprawit,různé tipy triky jaq prohlížeče wylepšit apod.
Po dlouhe dobe jsem se kouknul na IE. vesel jsem na tyto stranky a objevil se mi fatal error. Myslis, ze je to normalni. No IE....muj nazor je v clanku Webový prohlížeč
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
No proste se mi sekl ten prohlizec a vyskocilo mi tam IE okno s fatal errorem. tak jsem si to hned screenoval a ze ti to poslu, ale pak jsem ulozil jeste neco a uz se mi to smazlo, takze z toho nic nebylo. Jak jsem ti minule rikal, ze ti neco poslu, tak to bylo ono.
jo aha....newyskočilo ti tam nějaký číslo chyby???mě často wyskakowalo 00326 a to označilo zawirowanou stránku...pokud tam nějaký číslo bylo a pamatowal by sis ho,taxe mužu kouknout co to bylo,pokud si wzpomenu na ty stránky
Jo to hcces po me moc. To uz si nepamatuju. Ale myslim, ze tam zadny nebylo, proste jen fatal error a neco anglicky. Nemam rad IE
No to ja taky. A je nekolikanasobne lepsi nez IE a pripadne pokud neco nejde, tak v netscapu to jde vzdy!! _________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
no pokud mi něco nefunguje w lištičce taq na to weme ten AE jaq jsem sháněl...ten wšaq použíwám zřídka páč je jen na 50 použití....jinaq newí někdo kdy wyjde nowá řada oper???
Nova rada jako rada osma??? Nebo myslis dalsi pokracovani sedmicky?? Osma by pry mela vyjit nekdy v polovine tohoto roku (takze pocitej tak za rok )
Registrace: 20.6. 2004
Zpráva :
Ja ted pouzivam firefox a netscape. Jsou to velice slusny prohlizece na profesionalni urovni. Opera....ta sedma rada je dost nestabilni, zvlast pro ten muj tzv pocitac
Mam novy prohlizec. Jmenuje se Maxthon Browser. Je to dobry prohlizec, takovy....no pracuje na IE, ale ve skutecnosti je stabinejsi a lepsi, nez IE. Neznate ho nekdo? Jestli jo, tak mi napiste, co si o nem myslite. Diky
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.21 sekund
Vaše šťastné číslo: 161