LukasTynovsky napsal:
Čau, chtěl bych se zeptat na několik otázek
1) Dají se někde sehnat obrázky pro hodnocení uživatelů ve Fórech, pokud ano pak mi napište kde, moc se mi líbí vaše frčkování.
http://blassenweb.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4#4
LukasTynovsky napsal:
2) Jak nastavím v liště (Snavi) soubor layout-czech.txt, nějak se mi nezobrazuje všechno co jsem si nastavil a jaké má být nastaveno kódování.
Kódování iso-8859-2 stejně jako je na stránce.
jinak může být nastaveno:
automat:
{Kód}: 
user |>| Feedback |>| icon_active.png |>| Připomínky |>| Připomínky |>| auto |>| null |>| null
samo pozná jestli je uživatel registrovaný....
nebo všem:
{Kód}: 
web |>| null |>| icon_active.png |>| Vyhledávání |>| Vyhledávání |>| #MODULE#?name=Search |>| _top |>| null
s parametrem jak se má okno otevírat _self|_blank|_top|_cokoliv jinýho.....
je to tam napsaný
ten soubor se jmenuje layout-english.txt a má pevně definovanou cestu někde jinde, pokud budete používat czech musíte změnit i tu cestu pokud to nebude fungovat:
v souboru snavi.php
{Kód}: 
$snavi_menu_file = 'layout-english.txt';
LukasTynovsky napsal:
3) Jak mám nastavit hodnocení (jaké je maximum...) v nuku v uživatelské skupiny, myslím to bodování. Nějak mi to neboduje.
Maximum neexistuje, záleží pouze na vás jak si to nastavíte, uživatel je automaticky přidán po dosažení tolika bodů kolik má daná skupina nastaveno.
Nejprve musíte nastavit nějakou skupinu a potom taky nastavit kolik bodů za jakou akci se má přičítat, pak by to fungovat mělo.