| Autor |
Zpráva |
Maxel
Armádní generál II. tř. (Admin)

Registrace: 19.6. 2004
|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 23:50 Předmět: Re: Czech |
  |
mirgi napsal:
Nevim co jsem poslouchal media atd.. tak jsem usoudil ze zasah byl opravneni, na nekterych fotkach je videt ze jsou mimo pronajaty pozemek a to tam jeste púolicie neni nikde videt. A pokud meli dojem ze je zasah neopravnen tak se nemeli policii napadat tycema atd... a radsi odejit a potom to resit soudni cestou Je pravda ze posledni dobou byla policie napadana ze nezasahuje atd... a kdyz jednou zasahne tak se to zase proti ni obrati.
Hm to máte pravdu. Ale taky pravda na tom je, že většina těch technařů převážně českých se po výzvě doopravdy sebralo a odešlo. Zbylo tam asi 2000 technařů z 5200 a to byli údajně většinou cizinci. Já si myslím, že tyto párty by neměli být zakázany, ale měli by se pořádat na vyhrazených místech, kde by bylo vše zajištěno a schváleno nějakýma těma institucema bo co to schvaluje. A na druhou stranu, kdo to úplně odsuzuje, tak je akorát tím diskriminuje. Toť můj názor  |
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
st 10. srpen, 2005 23:51 Předmět: |
  |
Zase neházejme všechny do jednoho pytle! |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

Registrace: 31.12. 2004
|
 Zaslal:
po 15. srpen, 2005 22:13 Předmět: Re: Czech |
  |
Maxel napsal:
mirgi napsal:
Nevim co jsem poslouchal media atd.. tak jsem usoudil ze zasah byl opravneni, na nekterych fotkach je videt ze jsou mimo pronajaty pozemek a to tam jeste púolicie neni nikde videt. A pokud meli dojem ze je zasah neopravnen tak se nemeli policii napadat tycema atd... a radsi odejit a potom to resit soudni cestou Je pravda ze posledni dobou byla policie napadana ze nezasahuje atd... a kdyz jednou zasahne tak se to zase proti ni obrati.
Hm to máte pravdu. Ale taky pravda na tom je, že většina těch technařů převážně českých se po výzvě doopravdy sebralo a odešlo. Zbylo tam asi 2000 technařů z 5200 a to byli údajně většinou cizinci. Já si myslím, že tyto párty by neměli být zakázany, ale měli by se pořádat na vyhrazených místech, kde by bylo vše zajištěno a schváleno nějakýma těma institucema bo co to schvaluje. A na druhou stranu, kdo to úplně odsuzuje, tak je akorát tím diskriminuje. Toť můj názor
Mas pravdu pokud si to zabezpecej dobre treba tak jak ted pres vikend probehl festival Love Planet v Tabore tak nic proti tomu nemuze mit nikdo nic, naprosty poradek, nikdo nebyl na cizim pozemku, zabezpeceni toalet supr, dokonce v sobotu doplnili dalsi toalety, sice hluk ale da se to vydrzet ten vikend: |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
po 15. srpen, 2005 22:31 Předmět: |
  |
No to máte pravdu. takhle to být zajištěný, to by byla pohoda, ale bojím se o toho, že by ani to nepomohlo a to mi musíte dát za pravdu, že už by to diskriminace byla, bo mají ve vládě vůdčí nepřítele. Je to s tutím špatný. S tím hlukem, to jako zase oni tu měli dokonce i protizvukový bariěry, takže to by bylo ještě good. Ale tak snad, teď prý jim chce bílá a ještě další koupit pozemek, tak snad to bude v pohdě. Slyšel jsem o tom, že oni do konce chtěji koupit pozemek u Boněnova, kde byla technopárty loni, neslyšel jste něco o tom?? |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
pá 19. srpen, 2005 11:49 Předmět: |
  |
Maxel napsal:
No to máte pravdu. takhle to být zajištěný, to by byla pohoda, ale bojím se o toho, že by ani to nepomohlo a to mi musíte dát za pravdu, že už by to diskriminace byla, bo mají ve vládě vůdčí nepřítele. Je to s tutím špatný. S tím hlukem, to jako zase oni tu měli dokonce i protizvukový bariěry, takže to by bylo ještě good. Ale tak snad, teď prý jim chce bílá a ještě další koupit pozemek, tak snad to bude v pohdě. Slyšel jsem o tom, že oni do konce chtěji koupit pozemek u Boněnova, kde byla technopárty loni, neslyšel jste něco o tom??
Ne to jsem neslysel, ja tomu az takovou pozornost nevenuji, ale pokud jim to koupej tak to budou mit dobre: |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
so 20. srpen, 2005 0:14 Předmět: |
  |
mirgi napsal:
Maxel napsal:
No to máte pravdu. takhle to být zajištěný, to by byla pohoda, ale bojím se o toho, že by ani to nepomohlo a to mi musíte dát za pravdu, že už by to diskriminace byla, bo mají ve vládě vůdčí nepřítele. Je to s tutím špatný. S tím hlukem, to jako zase oni tu měli dokonce i protizvukový bariěry, takže to by bylo ještě good. Ale tak snad, teď prý jim chce bílá a ještě další koupit pozemek, tak snad to bude v pohdě. Slyšel jsem o tom, že oni do konce chtěji koupit pozemek u Boněnova, kde byla technopárty loni, neslyšel jste něco o tom??
Ne to jsem neslysel, ja tomu az takovou pozornost nevenuji, ale pokud jim to koupej tak to budou mit dobre:
No já si taky myslím, zrovna včera ráno jsem četl článek v novinách, že ve Pšanělksu tohle vyřešili tím, že stát koupil technařům pozemek a tam se každej rok jednou sejdou, je jich asi 20 a i víc tisíc technařů a vůbec lidí, který si tu hudbu jen poslechnout, NA tom pozemku jsou zajištěny dostatečné záchody a vůbec hygiena a voda, a jsou vyhrazená místa pro stánky, prostany. Myslím že nic náročnýho to není a kdyby jsme měli alespoň trochu chapaví, tolerantní a nezazobaný ochotný politiky, mohlo to už dávno bejt a těhle potyček jsme si mohli ušetřit a myslím, že mi dáte asi za pravdu. |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
ne 21. srpen, 2005 14:56 Předmět: |
  |
Maxel napsal:
mirgi napsal:
Maxel napsal:
Ne to jsem neslysel, ja tomu az takovou pozornost nevenuji, ale pokud jim to koupej tak to budou mit dobre:
No já si taky myslím, zrovna včera ráno jsem četl článek v novinách, že ve Pšanělksu tohle vyřešili tím, že stát koupil technařům pozemek a tam se každej rok jednou sejdou, je jich asi 20 a i víc tisíc technařů a vůbec lidí, který si tu hudbu jen poslechnout, NA tom pozemku jsou zajištěny dostatečné záchody a vůbec hygiena a voda, a jsou vyhrazená místa pro stánky, prostany. Myslím že nic náročnýho to není a kdyby jsme měli alespoň trochu chapaví, tolerantní a nezazobaný ochotný politiky, mohlo to už dávno bejt a těhle potyček jsme si mohli ušetřit a myslím, že mi dáte asi za pravdu.
JO to souhlasim ale na druhou stranu se musej snazit i technari, kdyz se podivas vsude kolem nas to je vicemene zakazane tak se to shromazduje u nas a na vychod dale. Lepe receno nic jim bez snahy nepadne samo do ruk, prece neni stat povinen jim delat ustupky az do takove miry ze jim bude hledat nekde pozemek atd.. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
ne 21. srpen, 2005 15:20 Předmět: |
  |
Tak dobře, řekněme že ne. Ale je potom už jako diskotéka. dříve diskotéky taky nebyli povolený za dob druhé světové války. V německu je to údájně zakázaný ale u Berlína někdy v Květnu byla obrovská technopárty, daleko větší, než tady a obešlo se to bez větších nehod, kdy tam policie jen dohlížela na pořádek. technaři se rozešli, uklidili, teda tak trochu uklidili pořádek a byl klid. Já myslím, že aby se tuty konflikty už neděli je hlavně v zájmu politiků, jsou to snad hlavy státu a ty mají vynést rozsudek na hříšníky, ale zatím vynesli podle mě špatnej rozsudek. Jako pravda, někteří technaří zejména z německa sem přijeli jen kvůli tomu, aby se tady s policí poprali. To by se mělo taky nějak udělat. |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
po 22. srpen, 2005 11:15 Předmět: |
  |
No skoda to tady resit, my to nevyresime a at se snazi Ti co tam chodej to nejak resit. Muj nazor je takovy ze pokud to udelaji tak jak byla party LOve planet tady v Tabore tak nic proti tomu. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
po 22. srpen, 2005 11:22 Předmět: |
  |
mirgi napsal:
No skoda to tady resit, my to nevyresime a at se snazi Ti co tam chodej to nejak resit. Muj nazor je takovy ze pokud to udelaji tak jak byla party LOve planet tady v Tabore tak nic proti tomu.
No jako máte pravdu, my to tady nevyřešíme, ale ty návrhy by jim krapet chtělo poslat. Tak snad se uvidí příští rok. |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
mirgi
Vojín

|
 Zaslal:
po 29. srpen, 2005 12:40 Předmět: |
  |
Maxel napsal:
mirgi napsal:
No skoda to tady resit, my to nevyresime a at se snazi Ti co tam chodej to nejak resit. Muj nazor je takovy ze pokud to udelaji tak jak byla party LOve planet tady v Tabore tak nic proti tomu.
No jako máte pravdu, my to tady nevyřešíme, ale ty návrhy by jim krapet chtělo poslat. Tak snad se uvidí příští rok.
Presne tak  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gaheris
kontraadmirál

Registrace: 15.7. 2006
|
 Zaslal:
po 07. srpen, 2006 4:35 Předmět: Tu muziku nemusím! |
  |
Celkem vzato mě dost síří,měli by si to dělat úplně někde jinde!Mimo ČR. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
po 07. srpen, 2006 12:23 Předmět: Re: Tu muziku nemusím! |
  |
Gaheris napsal:
Celkem vzato mě dost síří,měli by si to dělat úplně někde jinde!Mimo ČR.
Proč?? To zas ne, koukněte se jak dopadl letošní czechteck, dalo by se říct, že bez nějakejch problémů |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
po 07. srpen, 2006 13:09 Předmět: Re: Tu muziku nemusím! |
  |
Maxel napsal:
Gaheris napsal:
Celkem vzato mě dost síří,měli by si to dělat úplně někde jinde!Mimo ČR.
Proč?? To zas ne, koukněte se jak dopadl letošní czechteck, dalo by se říct, že bez nějakejch problémů
Souhlas jde jen oto najít a dohodnout vhodné místo odsuzovat je nemá smysl |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
Maxel

|
 Zaslal:
po 07. srpen, 2006 15:34 Předmět: Re: Tu muziku nemusím! |
  |
dracek napsal:
Souhlas jde jen oto najít a dohodnout vhodné místo odsuzovat je nemá smysl
Co odsuzovat... jsou to lidi, který si chtějí trochu užít... tak proč jim to brát, jako každej člověk si rád zapaří, tak i oni a jsou to lidi jako my, jako kdokoliv jinej, prostě člověk |
|
| Návrat nahoru |
 |
 |
|
|