Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zdravím všechny, už dva dny se snažím zaregistrovat na PHP Nuke.sk, abych si mohl stáhnout galerii coppermaine, ale ne a ne se dočkat potvrzovacího mejlu nutného pro dokončení registrace. Netušíte co je s nimi ? Díky
Zdravím všechny, už dva dny se snažím zaregistrovat na PHP Nuke.sk, abych si mohl stáhnout galerii coppermaine, ale ne a ne se dočkat potvrzovacího mejlu nutného pro dokončení registrace. Netušíte co je s nimi ? Díky
Netusim preco ti to nejde, ale registracie mi prebiehaju dobre. Aktivoval som ta rucne a mal by si byt schopny sa prihlasit. Ak nie, poslem ti do SS tvoje log in udaje.
_________________ Hobowars | [url=http://www.hobowars.com/index.php?cmd=signup&id=114010]The Best Free Online Game[/url]
PHP-Nuke Slovakia | [url=http://www.phpnuke.sk]All about PHP-Nuke[/url]
Děkuji vám chlapci nastotisíckrát. Taky netuším proč mi to nešlo. Drakemanovi jsem se pokoušel psát, ale někde se to prostě seklo, proto jsem to napsal sem. Vytušil jsem, že komunikace mezi váma funguje a nemýlil jsem se
Ještě jednou díky
VDC
přátelé takovej jeden láma dotaz. V návodu u Coppermine je, že složku html mám nahrát do rootu. Mám tedy všechny ty podsložky nainstalovat přímo do rootu jednotlivě, nebo to mám nainstalovat do root/modules. Omluvte můj debilní dotaz,ale nerad bych něco pohnojil. Díky
Obsah složky html do rootu webu ale pozor na některé soubory ve složce includes !
Přesněji class.smtp.php a classphpmailer.php nenahrávejte _________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ?
Dobrej . Ja si nahral Copperminek a od ty doby my nejde forum ve forum my to píse
Fatal error: Cannot redeclare make_clickable() (previously declared in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/includes/bbcode.php:617) in /data/www/fotbalonline.eu/www.fotbalonline.eu/modules/copperminek/include/functions.inc.php on line 610
nevvite co stím. diky za kazdou radu
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 144