Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
tuto debatu tu dále nerozwíejte ono se to totiž ke skypu přestáwá wázat...směrujte to na forum o těchto strankách...btw je někde uweřejně ceníq comerciálních služeb skype?
_________________ mier,wáš BjDash
Krygl, ty seš z Brna kurňa a nevěděls vo co go
Kurňa, vždyť ve štatlu pálili zlatý stránky, ty nevíš , že po Brně se volá jenom přes Skype
A vůbec by bylo hezký, kdyby se tady k těm kontaktům přidával ještě jeden Skype
Tak doufám Krygl, že tě neuvidím mačkat tlačítka v nějaký budce
neboj neuvidis-ja mam totiz novej mobil...
a ted jedna osobni:mohl bych te odnekud znat?
Znate skype? Mate skype?? Telefonovani pres internet, ktere zarucene funguje. Informace najdete v nasem clanku
Pokud se vam tento program libi, stahnete si ho tady a taky cestinu do programu skype Cenik volani pres skype do vsech zemi sveta.
Tak stahujte a volejte. Napiste nam vas nazor na tento komunikacni system a vase zkusenosti.
Ptejte se na cokoliv, pokusime se odpovedet _________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
Ahojky,
jak jsme tu psali o tom tlačítku skype do diskuze, tak tady je jeden link, mělo by to jistě fungovat, ale nejsem tak dobrej, zkusí na to někdo mrknout, byla by to
PS: myslím, že jsem ten link dostal někdy od blassna, aby si někdo nemyslel, co jsem neobjevil ....
Já jsem na to krátkej, ale vsadil bych boty, že blassen je schopnej si to sem přidat
V messengeru máš taky adresy,že?Můžeš volat,psát,videotelefonovat,vše zdarma!Prostě ty adresy tam ale mít musíš v obou!Taky nechávat vzkazy!Posílat fotky,videa a to jak chceš dlouhý.Kontakt je okamžitě.Taky můžeš prozvonit jako v telefonu.Poslat smajlík,nacpat si tam jaké chceš a kolik chceš.A můžeš být na příjmu neustále!A taky mít zapnutou webku 24 hodin denně a třeba si s ní hlídat auto před barákem!Vymysli jakou chceš ptákovinu tak můžeš!
V messengeru máš taky adresy,že?Můžeš volat,psát,videotelefonovat,vše zdarma!Prostě ty adresy tam ale mít musíš v obou!Taky nechávat vzkazy!Posílat fotky,videa a to jak chceš dlouhý.Kontakt je okamžitě.Taky můžeš prozvonit jako v telefonu.Poslat smajlík,nacpat si tam jaké chceš a kolik chceš.A můžeš být na příjmu neustále!A taky mít zapnutou webku 24 hodin denně a třeba si s ní hlídat auto před barákem!Vymysli jakou chceš ptákovinu tak můžeš!
Tak jsem zjistil že nejnovější skype nejen že nic nezpomalí ale je i zvukově lepší než msn messenger!
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.16 sekund
Vaše šťastné číslo: 146