Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Zpráva : Clanky ve dvou sloupcich & moduly inzerce a seznamka?
Cauky,
mel bych dva dotazky... Takze ten prvni: Jak docilit toho, aby se mi na hlavni strance zobrazovali clanky ve dvou sloupcich? Nekde sem to uz videl, ale nikde sem nenasel ani kod, ani navod
A ten druhy: Kde muzu stahnout moduly pro seznamku a inzertni system? Tez sem je nikde nenasel
ad inzertní systém: jmenuje se to NukeC a stáhnout se to dá třeba tady _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Čeština: zeptám se
články ve dvou sloupcích: přibližně vím co a jak, jen to potřebuje doladit a asi to nebude fungovat nad aktualitami (poslední článek)
Máte nějaký vzhled kam přímo by se to mělo udělat, nebo bude stačit upravené demo ?
_________________ Blassen,
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Čeština: zeptám se
články ve dvou sloupcích: přibližně vím co a jak, jen to potřebuje doladit a asi to nebude fungovat nad aktualitami (poslední článek)
Máte nějaký vzhled kam přímo by se to mělo udělat, nebo bude stačit upravené demo ?
Tak čeština je na světě. Podařilo se mi přeložit soubor Lang-english a předělat jej na lang-chech. Má možná drobné nedostatky, ale alespoň je to česky. Ke stažení na mých stránkách v SOUBORY - OSTATNÍ
Tak čeština je na světě. Podařilo se mi přeložit soubor Lang-english a předělat jej na lang-chech. Má možná drobné nedostatky, ale alespoň je to česky. Ke stažení na mých stránkách v SOUBORY - OSTATNÍ
Super, ale nejde stáhnout upraveno:
chybí pár překladů:
1/ date
2/ Define Start date and End date
3/ zatím nevím... _________________ Blassen,
Super, ale nejde stáhnout upraveno:
chybí pár překladů:
1/ date
2/ Define Start date and End date
3/ zatím nevím...
Zpráva : Re: Clanky ve dvou sloupcich & moduly inzerce a seznamka
CrazyFrog napsal:
Cauky,
Jak docilit toho, aby se mi na hlavni strance zobrazovali clanky ve dvou sloupcich? Nekde sem to uz videl, ale nikde sem nenasel ani kod, ani navod
Vzhled je ke stažení, jmenuje se Demo News _________________ Blassen,
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.15 sekund
Vaše šťastné číslo: 142