Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Prosím vás nainstaloval jsem si v pohodě United-Nuke stáhnul jsem si themes nVidia přehrál všechny soubory tam, kam patří a jede všechno v pohodě žádnou chybu to nehlásí. Jak si v administraci nastavím češtinu tak themes je česky v pohodě s čárkama a háčkama. Ale! Když tam chci v administraci například napsat anketu, tak to taky jde ale až do té doby jak napíšu písmeno s háčkem nebo čárkou, tak se uloží jen ta část slova která je před tím českým písmenem. A tak je to u všeho ne jenom u ankety.
V databázi mám nastaveno kodování na UTF-8 tak v tomhle bych problém neviděl. Jinak mi to nejde ani v původním vzhledu Vision. Nevíte někdo čím by to snad mohlo být?
S tím sem se taky setkal a pomohlo nastavit existující databázi porovnávání (collation) na latin_2
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
No v MySQL už jsem zkoušel měnit kódování na latin2_czech_cs ale nepomohlo to a jak to mám chápat porovnání (collation)? Jinak mám hosting na pipni a tam v administraci mám nastavení databáze a tam mám nastaveno jako UTF8 ale v MySQL je Latin2_czech_cs myslíte že to mám nastavit i v té administraci na pipni?
Vyřešeno
Děkuji za pomoc problém byl vyřešen. Nestačí jen nastavit kódováni v MySQL v určité databázi ale musel jsem změnit kompletní kódování v administraci pro celou databázi jak zde bylo řečeno na Latin2 a nyní je všechno v pohodě plně funkční.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.13 sekund
Vaše šťastné číslo: 115