| Autor |
Zpráva |
maZec
Rotný

Registrace: 9.11. 2006
|
 Zaslal:
pá 09. listopad, 2007 19:54 Předmět: Block a php v něm |
  |
Ahoj potřeboval bych vytvořit blok ve kterém by byl tento kód
pokud takový blok vytvořím vše se mi zobrazí jak má, ale není kolem bloku rámeček a pozadí, které kolem bloku normálně bývá. Rámeček ve kterém se objevuje normálně obsah je pod obsahem a je prázdný. Takže jak dostat obsah do rámečku?
Za každou pomoc děkuji
 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
pá 09. listopad, 2007 20:07 Předmět: Re: Block a php v něm [OOP] |
  |
Ahoj,
mno je potřeba ten výsledek dát do pole a nebo do proměnný a to pak vypsat v $content = "";. no potom to bude vpořádku.
Nejsem si moc jistý jestli je to nutný psát objektově. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

|
 Zaslal:
pá 09. listopad, 2007 20:26 Předmět: |
  |
je to vygenerovanej kód. místo abych se trápil z dosavadní cpg tak jsem nainstaloval 1.4.x a mám klid jediný co potřebuji je zobrazení nových obrázků na hlavní stránce. Sehnal jsem prima mod , kterej mi to zobrazí kdekoliv na jakýkoliv stránce,já to pak dám do tipy triky až to budu mít hotový. Content jsem předtím zkoušel, ale asi někde dělám pořád chybu.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

|
 Zaslal:
ne 11. listopad, 2007 18:39 Předmět: |
  |
Tak se mi to nepovedlo, ale díky stejně. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

|
 Zaslal:
pá 20. červen, 2008 15:20 Předmět: |
  |
Pořád mi to nejde Pomůže mi s tím někdo? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

|
 Zaslal:
po 23. červen, 2008 5:11 Předmět: |
  |
Já se v životě každému snažím pomoct a tak hloupě čekám od lidí to samé. Vám to možná přijde jako jednoduchý zásah, nebo kód, abyste se tím vůbec zaobírali, jenže pro mě to není tak lehké.
Co je pro vás pět minut je pro mě někdy týden, nebo měsíc a většinou postupuju systémem pokus-omyl a většinou se mi to povede. Tady se mi to nedaří opravdu dlouho a přiznám se nerad, že to vzdávám. Rada co tu padla pomůže člověku co už někdy nějaký blok vytvářel ale ne člověku co to dělá prvně.
Za tu radu děkuju, ale byla mi díky mé neznalosti k ničemu.
Ostatní lidem zde přeju aby se jim při řešení jejich problému na tomto webu dostalo více než jedné odpovědi, nebo dokonce aby zde našli konečné řešení.
Zdá se, že lidi co tu kdysi pomáhali ostatním, sem přestali chodit, nebo otupěla jejich ochota pomoci. Tento kód o pár řádkách je pro mě nesmírně důležitý, protože moje stránky jsou jen o fotografii. Věřím, že kdyby šlo o obecnější problém a radu pro většinu a ne jedince, našel bych odpovědí víc. Jsem opravdu zklamán, že už to tu není to, co to bývalo. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
po 23. červen, 2008 19:57 Předmět: |
  |
Venku je pěkně a nikomu se nechce sedět u PC, pak taky čas a takový ty další důležitější věci.
Citace:
....a to pak vypsat v $content = "";. no potom to bude vpořádku....
+
No ono je to i trošku těžší když se neví co je v těch ostatních souborech, ale vpodstatě je opravdu potřeba dostat výstup do toho jak je v citaci a nebo do iframe ... a tak dál. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
maZec
Rotný

|
 Zaslal:
út 24. červen, 2008 15:14 Předmět: |
  |
Takže vypsat obsah v content jsem samozřejmě udělal. Bohužel to nefungovalo. Dokázal jsem si udělat s tímto kódem vlastní stránku, dokázal jsem si vytvořit modul, ale block ani za boha.
Takže jsem k tomu přistoupil opačně.
Nevytvořil jsem block, ale upravil modu AMT - Home k obrazu svému, jelikož jsem chtěl tento block nahoře musel jsem samozřejmě do modulu AMT home přidat i ostatní bloky pomocí {Kód}:  render_blocks
Takže po půl roce, kdy jsem nemohl přijít na žádné řešení je tohle nejuspokojivější varianta, i když řešení bloku samotného by bylo více efektivnější.
Jak to finálně vypadá zde
http://olympus.digitalne.eu |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|