| Autor |
Zpráva |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
čt 14. září, 2006 2:03 Předmět: admin.php a Access Denied |
  |
Volně navazuje na:
http://blassenweb.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=712
badboy78 napsal:
jo a ještě se tě prosímtě zeptám - když přejmenuju soubor admin.php (změním v config)třeba na sprava.php tak se přihlásím do administrace přes to sprava.php ale když kliknu na cokoliv v administraci tak mi to píše access denied.
Mám ještě jeden testovací web s UN a tam když provedu změnu uplně stejně tak to frčí jak švýcarské hodinky. Nevíš čím by to mohlo být?
Dík
Vadí pokud v nějakém administračním souboru je admin.php
mělo by stačit všechny výrazy nahradit: ".UN_FILENAME_ADMIN."
samozřejme v hlavičce suboru musí být:
{Kód}:  if (!stristr($_SERVER['SCRIPT_NAME'], UN_FILENAME_ADMIN) OR !defined('UN_KERNELFILES_LOADED') OR !defined('ADMIN_FILE')) { die ("Access Denied"); }
 Domnívám že to jde přesně až od místa kam byl doinstalován jakoby nekompatibilní modul.
tzn.: ikonky jsou řazeny podle abecedy, tak od písmene kterým začíná "vadný" modul
stačí aby v hlavičce nebylo co tam je po verzi 7.5 a nebo v souborech $admin_file ale admin.php, tak pak to nějakým zvláštním způsobem ovlivní i ostatní. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Naposledy upravil Blassen dne po 02. duben, 2007 12:11, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
gimpo
Rotný

Registrace: 5.8. 2006
|
 Zaslal:
ne 22. říjen, 2006 12:02 Předmět: admin |
  |
Bože já tomu vůbec nerozumím,co tady píšete. Chápu,že přejmenuju admin.php, le kde najdu seznam všech souborů kde musím změnit admin.php na sprava.php. Nebo se to dá udělat hromadně nějakou zněnou v jakémsi souboru? Fakt tomu nerozumím a moc to potřebuju dořešit. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
ne 22. říjen, 2006 14:07 Předmět: |
  |
jak vše upravit je zde na Foru již mnohokrát psáno a je zde i podrobný návod.Změny je nutné dělat hlavně u modulů které nejsou součástí UN a mají jakoukoliv administraci a odkaz na admin neco.Pokud modulů máš moc celkem si mákneš.Jaké máš moduly na webu ? některé mám již upravené možná se dohodnem. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
ne 22. říjen, 2006 14:17 Předmět: Re: admin |
  |
gimpo napsal:
Bože já tomu vůbec nerozumím,co tady píšete. .........
Pokud se přejmenuje soubor admin.php na něco jiného tak je tuto změnu potřeba provést také v souboru config.php
Může se ale stát že některé doinstalované moduly budou mít v kódu odkaz href=\"admin.php?neco=...
pak to hodí chybu protože soubor neexistuje, proto je potřeba to nahradit za: href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?neco=... |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
po 23. říjen, 2006 4:22 Předmět: uff |
  |
Jestli tomu dobře rozumím, tak to znamená projít všechny moduly! Nebo i Bloky a další soubory? Bože to bude šichta, ale moc díky za rychlou pomoc! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
po 23. říjen, 2006 4:33 Předmět: |
  |
Né nezbytně: http://blassenweb.net/sluzby-od-nas-pro-vas |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
po 23. říjen, 2006 10:16 Předmět: hm |
  |
Blassen napsal:
Ok, ale kolik by to stálo? Přemýšlím, že bych Vaše kapacity využil na jiný pro mě důležitý problém, který nedokážu vyřešit, ale znáte to, penízky nejsou a chápu, že zadarmo nikdo nepracuje. Takže potřebuji vědět konkrétní cenu, resp. domluvit se na částce. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
po 23. říjen, 2006 15:23 Předmět: Re: hm |
  |
gimpo napsal:
Blassen napsal:
Ok, ale kolik by to stálo? Přemýšlím, že bych Vaše kapacity využil na jiný pro mě důležitý problém, který nedokážu vyřešit, ale znáte to, penízky nejsou a chápu, že zadarmo nikdo nepracuje. Takže potřebuji vědět konkrétní cenu, resp. domluvit se na částce.
Ceny jako i práce kterou chcete pouze na ICQ  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 24. říjen, 2006 6:19 Předmět: icq |
  |
icq nevedu, šlo by to přes e-mail nebo telefon? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 24. říjen, 2006 15:16 Předmět: Re: icq |
  |
gimpo napsal:
icq nevedu, šlo by to přes e-mail nebo telefon?
Doporučuju si ICQ zřídit je doba netu A bez něj se to nedá po emailu vyřešíme prt a telefon máme pouze svj vlastní a číslo nedáváme.A na Tel číslo pro potřeby BW nebo HJ nebo HjBw nejsou many  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 24. říjen, 2006 16:55 Předmět: icq |
  |
Chápu, ale bezpečnostní riziko je přiliš velké for me. Prozatím jsem všechny svoje věci v pohodě vyřídil přes mejly a nikdy nebyl problém, a tohle je co se týče domlouvání spíše prkotina.
Můžete mi poslat svoji mailovou adresu na black.lord@post.cz?
Dík G. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 24. říjen, 2006 17:31 Předmět: ok |
  |
Díky, můžete ten příspěveksmazat hned. Stačilo to hodit do mého mejlu a nikdo by se to nedověděl. Ale chápu, já taky jsem opatrný. Už píšu e-mail |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|