Zdravim....
UN je muj první redakční systém, který instaluju a z toho vyplívá, že zkušený moc nejsem:)
To je až mi budete pomáhat, tak na mě nechrlte moc složitých názvů
Mám problém s administrací...stáhl jsem si
UN...obsah složky jsem nakopíroval na ftp a stím install script nalezený na této jedinečné stránce...přepsal jsem potřebené atributy a vrhnul se na instalaci...vše jsem úspěšně nainstaloval...smazal install-
UN(instalační script) a přepsal config.php na 604...ale když za název stránky vložím /admin.php nabídne mi to login okno kam napíšu admin a heslo root, ale místo toho abych se zalogoval mi to zahlásí fatal error. skoušel jsem to jak u wz tak i u ic.
u webuzdarma mi to zahlásilo:
Warning: head(themes/Drupy/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/zaridi.to/d/dzelgier/header.php on line 39
Warning: head(): Failed opening 'themes/Drupy/theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/zaridi.to/d/dzelgier/header.php on line 39
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /3w/zaridi.to/d/dzelgier/header.php on line 100
u IC mi to zahlásilo:
Warning: adminmain(header.php) [function.adminmain.php]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/okamzite.eu/d/dzelgier/root/www/admin.php on line 254
Warning: adminmain() [function.include.php]: Failed opening 'header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/php/iclib/:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:/usr/share/php/jpgraph/') in /home/free/okamzite.eu/d/dzelgier/root/www/admin.php on line 254
Fatal error: Call to undefined function: opentable() in /home/free/okamzite.eu/d/dzelgier/root/www/includes/un_extensions.php on line 313
lama prosí o radu...určitě to bude něco triviálního:)
moc dík