| Autor |
Zpráva |
vilcakul
Desátník

Registrace: 20.7. 2006
|
 Zaslal:
čt 14. prosinec, 2006 22:11 Předmět: Ztráta modulů |
  |
Dneska jsem na svém serveru přišel o všechny moduly, v administraci nemám ani jeden. Nevím se ani přihlásit, ani nevidím na úvodní straně moduly. Na vše systém vypisuje, že modul není aktivní. Tak nevím jestli je to nějaká skrytá chyba systému United-Nuke, nebo došlo k napadnutí hackerem nebo jde o chybu serveru, kde mám stránky. Mám v tom půl roku práce, takže bych chtěl poprosit o radu, jak to vzkřísit a kdyby to šlo, co s nejmenšími ztrátami.  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
pá 15. prosinec, 2006 15:25 Předmět: |
  |
základní info :: Kde je hosting,odkaz na web ,nedělal jste před tím aktualizaci nebo něco v systému? a doporučuju kontaktovat hosting at poví pokud nedošlo k nějaké závadě na jejich MYSQL serveru.Ostatně kontrolu MYSQL DB přez phpmyadmina si můžete vizuálně udělat  |
_________________ Naše práce vaše spokojenost
a co říkám na Google Chrome ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
pá 15. prosinec, 2006 19:14 Předmět: |
  |
Jak říká dráček, toto se nejčastěji stane použitím jakoby "nekompatibilního" bloku nebo modulu.
Nemělo by se stát nic jinýho než že se to uvedlo do výchozího stavu a nebo že jsou v databázi všechny moduly (případně bloky) neaktivní.
To že tam jsou lze zjistit pohledem přez ftp klienta a v jakém stavu pohledem do databáze. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
so 16. prosinec, 2006 10:29 Předmět: |
  |
Vcera se obnovil systém a vse se vrátilo zpet, akorát jsem prisel o statitiku 14.12.2006, jakoby ty stránky nikdo nenavstivil. A take nevim v administraci nastavit vánocni vzhled Christmas stazeny z této stránky, dává mi to jen ten, co jsem tam mel predtim, i kdyz je to nastavené na Christmas. Takze to je mozna chyba serveru, kde mám hosting, pravdepodobne - jinak si to nevim vysvetlit. Pres FTp byly moduly fyzicky pritomné a i databáze nasla vse v poradku, myslim tim udrzbu v administraci. Dekuji vsem za ochotu a radu, preji vsem veselé vánoce a stastny Novy rok!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 16. prosinec, 2006 14:14 Předmět: |
  |
V administraci sice máte nastaveno nějaký vzhled ale ve svém uživatelském rozhraní máte asi jiný.
Mělo by stačit se odhlásit jako uživatel a nebo ještě lépe vymazat cookies. |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
st 20. prosinec, 2006 22:05 Předmět: zase problöm |
  |
Dneska odpoledne jsem se zase nedostal na své stránky. Stale mi to vypisuje, ze nemám vytvoren zadny administracni ucet, takze vse je zase v háji. Mám pryc administraci i moduly, tak nevim jestli mam pockat, jestli se to spravi samo jak minule, nebo co s tim? Nemuze to zpusobovat to, ze jsem nahral ten vzhled Christmas, do té doby jsem se stránkou nemel zadny problem. Anebo to, ze delam administraci ze dvou pocitacu, nekdy i ze tri a system je uz cely popleteny. Dekuji predem za radu. Jde o stranku vilcakul.extra.hu.
A tohle to vypisuje ted, ráno to bylo jeste v poradku:
Table 'vilcakul.unnuke_topics' doesn't exist
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /nfs/extra/admin/prepend/prepend.php(97) : system created function on line 8
Table 'vilcakul.unnuke_topics' doesn't exist
 |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
st 20. prosinec, 2006 22:33 Předmět: |
  |
někde bude tenhle soubor admin/prepend/prepend.php a v něm pravděpodobně bude ve výpisu z databáze místo prefixu unnuke nebo ".$prefix." napsáno nuke.
koukněte se kolem řádku 97 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 13:27 Předmět: |
  |
A kde mam hledat ten soubor, nekde bude je dost siroky pojem? Teda alespon pro me, nedalo by se to vyresit tim, ze bych znovu nahral United-Nuke na server, ale nevim jestli bych o vse neprisel. Druha vec, kdyz to doted fungovalo v pohode, proc to ted rapluje a jde to do háje. Co to mohlo zpusobit a jak to napravit. Stranka je to: http://vilcakul.extra.hu - mel jsem tam pres 68 clanku a ted neni videt ani jeden, moduly nejsou aktivni a ani nejsou videt. Administrace je nepristupna a v Mysqlu se tolik nevyznam, abych to sam vyresil. Kdyz to doted fungovalo s tou preskripci v souboru, proc to nefunguje ted. Dalsi vec je, ze to mohl zavinit ten vanocni vzhled, od te doby to rapluje, do te doby bez problému, takze nevim co s tim? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 14:59 Předmět: |
  |
Někde cesta kde ten soubor bude je tam napsaná v tý chybový hlášce a pak v mým příspěvku.
Že tam znova nahrajete systém nic nevyřeší protože už je to změněný v databázi.
Jestli to mohl zavinit vzhled ? mohl vyloučené to není.
Pošlete mi přístupy na ftp a do databáze a uvidíme co s tím.
http://blassenweb.net/soukrome-zpravy/novy-vzkaz-pro-uzivatele-blassen-2 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 17:57 Předmět: |
  |
Opravdu nevím co jste kutil ale vůbec v databázi nebyla tabulka $prefix_modules :
{Kód}:  
 # --
 # -- Struktura tabulky `unnuke_modules`
 # --

CREATE TABLE `unnuke_modules` (
 `mid` int(10) NOT NULL auto_increment,
 `title` varchar(255) NOT NULL default '',
 `custom_title` varchar(255) NOT NULL default '',
 `active` int(1) NOT NULL default '0',
 `view` int(1) NOT NULL default '0',
 `inmenu` tinyint(1) NOT NULL default '1',
 `mod_group` int(10) default '0',
 `admins` varchar(255) NOT NULL default '',
 PRIMARY KEY (`mid`),
 KEY `mid` (`mid`),
 KEY `title` (`title`),
 KEY `custom_title` (`custom_title`)
 ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=25 ;

# --
 # -- Vypisuji data pro tabulku `unnuke_modules`
 # --

INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (1, 'AvantGo', 'AvantGo', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (2, 'Downloads', 'Downloads', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (3, 'Feedback', 'Feedback', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (4, 'News', 'News', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (5, 'Private_Messages', 'Private Messages', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (6, 'Recommend_Us', 'Recommend Us', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (7, 'Search', 'Search', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (8, 'Statistics', 'Statistics', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (9, 'Stories_Archive', 'Stories Archive', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (10, 'Submit_News', 'Submit News', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (11, 'Surveys', 'Surveys', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (12, 'Top', 'Top 10', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (13, 'Topics', 'Topics', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (14, 'Web_Links', 'Web Links', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (15, 'Your_Account', 'Your Account', 1, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (16, 'Content', 'Content', 0, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (17, 'Encyclopedia', 'Encyclopedia', 0, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (18, 'FAQ', 'FAQ', 0, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (19, 'Forums', 'Forums', 0, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (20, 'Members_List', 'Members List', 0, 1, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (21, 'Reviews', 'Reviews', 0, 0, 1, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (22, 'Flashnews', 'Flashnews', 1, 0, 0, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (23, 'Sidebar', 'Sidebar', 1, 0, 0, 0, '');
 INSERT INTO `unnuke_modules` VALUES (24, 'Advertising', 'Advertising', 0, 0, 1, 0, '');

# -- --------------------------------------------------------
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 20:48 Předmět: kutil |
  |
Krome nahrani vanocniho vzhledu jsem nic nedelal a v Mysqlu jsem nebyl uz 3 mesice aspon, nejdriv me ty moduly zmizely jako ted, ale zustaly me clanky a dalo se prihlasit do administrace. Ted tam nejsou ani moduly, ani clanky, ani administrace, ale pri minule chybe se mi to na druhy den samo vratilo zpet a nic jsem s tim nedelal. Ted to zase samo zmizlo, ani to neda prihlasovaci formular do administrace a uz je to druhy den v háji, pritom ja nic nekutil, na to nemám. Takze bych chtel poprosit o radu, co ted muzu udelat?
Diky predem za ochotu!  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 22:00 Předmět: |
  |
Osobně si myslím že změna hostingu by neuškodila a začít s novým čistým systémem také ne.
To jste asi nechtěl vědět co, ale zkoušet to stylem stáhnu co jde a uvidím jestli se mi něco nebude hodit neni šťastná volba a mnohdy to pak vede právě k takovým problémům jako máte vy.
O články přijít nemusíte pokud si z databáze vyexportujete data a poté je tam vrátíte znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 22:11 Předmět: |
  |
Prominte, ale nepochopil jsem narazku: stahnu co se da a bude se to hodit? Zmenit webhosting a zacit s cistym systemem je taky reseni. Ja jsem chtel obnovit existujici stranky, kde mam nekolik uzivatelu a na vanoce jsem jim slibil akci. Jsem lama, takze kde v databázi jsou ty clanky v Mysqlu, nebo na Ftp. serveru, aspon ty bych chtel zachranit, kdyz uz to musim delat znovu. Mohl bych to udelat i s Encyklopedii, mel jsem tam moc textu a stravil tim vice dni. Kdybyste mi mohli poradit, jak stavajici stranky dat do provozu, abych toho, co nejvice zachranil? Diky za pomoc |
Naposledy upravil vilcakul dne čt 21. prosinec, 2006 22:29, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 22:16 Předmět: |
  |
No ta narážka byla na to ftp.
Nicméně si udělejte zálohu databáze tak jako tak.
Dělá se to v phpMyAdminu tlačítkem export, tak jenom data se udělají tak že vyberete ppotřebné tabulky a zaškrtnete data do souboru.
Je to tam česky tak se to myslím i dá celkem pochopit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
vilcakul
Desátník

|
 Zaslal:
čt 21. prosinec, 2006 22:38 Předmět: |
  |
Delal jsem zalohu databaze 15. prosince, kdybych to nahral do Mysqlu, tak se mi to vrati do normalu nebo ne? Mam tech zaloh samozrejme vice, kazdy mesic urcite i 3-4. Jeste jsem se chtel zeptat, kde najdu tabulku s clanky, encyklopedii jsem nasel i vse ostatni, jen ty clanky ne. Diky za vse! |
Naposledy upravil vilcakul dne čt 21. prosinec, 2006 23:16, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|