Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Hlava mi to už nebere, takže prosím o pomoc. Při nové instalaci vše běhá ok a česky, ale pouze v MSIE. Jakmile použiju FireFox, objeví se v kódu stránky
{Kód}:
<html dir="LTR" lang="en">
a samozřejmě mám místo textu paznaky. Přitom je všude v administraci mám "Czech". Aby toho nebylo málo, takk z FF se do administrace ani nepřihlásím, v MSIE všechno šlape. Netušíte, kdy jsem mohl udělat chybu?
Asi tam máš jiný cookies nebo co já vim.
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
cookies bylo to první, co jsem smazal, ale nepomáhá to. V FF je to prostě zmršené a v MSIE dobře. Možná je někde špatně nastavené kódování nebo co. Aby toho nebylo málo, tak jsem se pustil do práce s themes a když změním font content v style.css, tak se v MSIE i FF chová opět rozdílně. Zkoušel jsem to i na jiném PC, jestli třeba nemám poškozené prohlížeče, ale v tom to není. Už si fakt nevím rady.
Pane dej odkaz na ten web
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Už jsem celou instalaci smazal a provedl znova. Už to nedělá. Netuším, kde mohla být chyba. Děkuji G.
cache & cookies
Ty jsem předtím mazal, možná blbě, ale spíše byla nějaká chyba v nastavení MySQL. Čert ví. Teď pro změnu řeším potíže s CSS, ale tady to nepatří,tak to napíšu do fóra pro Themes.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 127