Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Co se týče příspěvků a následných hodností stejně to nepomůže Blassen má nato skvělou věc bodíky i hodnost to smaže raz dva
Ale myslím že jde lidem stejně o blbnutí než o hodnost jelikož větší plat je za větší hodnost stejně nečeká
Ahoj Machi,Odkud jsi bral pořadí hodností?Nějak mě to neštimuje!Je jich tam nějak moc a některé jsou zpřeházené!Ty generálský,myslím.Byls na vojně?Za mě to bylo úplně jinak.Já bych řekl,že nadrotmistr a štábní rotmistr je jedna a ta samá šarže?
Tohle je blassen fórum a když si zamanem tak to může bejt třeba i obráceně.
btw: http://www.czecharmy.com/hodnosti.php _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
A že to neuděláš,nejvyšší hodnost vojín!Nehádám se ale říkat tady je to moje a budu si dělat co chci není týmová práce.Vždyť chceš aby to tu šlapalo jak švýcarský hodinky a hemžilo se lidma,ne!Vem si to,že jsem ještě na nikoho nenarazil na chatu,a to je udělanej líp než X Chat.Ale zase jsem tady přišel na několik podstatných věcí což je velký plus!Taky na to,že mi bude za pár sedmdesát a před rokem a půl se pustil do internetu a počítačů bych si zasloužil kontraadmirála,co?V životopise Miloše Kopeckého je jeden poznatek:Smáli jsme se dědkům a měli je za blbouny ale ty moudra co jsme jim nevěřili byly pravda.Je toho tam víc,stojí za to si to přečíst.Tak se měj!
Jo a dodatek:V naší armádě jsou pěkný paka,na gen.štábu si zhusta zabouchnou dveře a jedu je tam vždycky otevřít a pokaždý mě tam nechtěj pustit s nářadím,takže ty hodnosti asi dělal někdo s podobným IQ.
Tady někdo jede podle starých dobrých daných práv. dnes není doba o tom, že všechno musí bejt stejný a všechno je nějak daný. dnes je doba chaozu
_________________ M.H.Maxel - BLASSENweb-tým
Taky na to,že mi bude za pár sedmdesát a před rokem a půl se pustil do internetu a počítačů bych si zasloužil kontraadmirála,co?
Staniž se. _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.15 sekund
Vaše šťastné číslo: 162