Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Nainstaloval jsem pár vzhledů. Občas vzhled změním (pro anonymní uživatele). Bylo možné nějak udělat pravidelnou obměnu nainstalovaných vzhledů, po dni, týdnu atd.
Takto někteří uživatelé ani nezaregistrují možnost změny vhledu.
možná že by to i šlo ale ani to by nepomohlo, protože pokud si někdo nastaví vzhled, tak pak ho má nastaven bez ohledu na to jak se mění vzhled na stránkách.
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Já vím, že si každý najde svůj oblíbený, ale i ten se může okoukat. Takto před přihlášením by měl každý nabídku na možný alternativní vzhled ještě před přihlášením. Já sám si ho po nějaké době obměňuji.
Jak by to co nejjednodušeji šlo udělat?
Někde tady v downloadu je blok s modulem kterej tuto změnu umí. _________________ Blassen,
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
To znám a mám nainstalované. Měl jsem na mysli něco automatického. Co bude rotovat samo, např. po dni , po týdnu, po měsíci atd. Takto si každý musí výbrat (názvy moc neřeknou) a odkliknout.
nejjednodušší řešení se nabízí takové že do složky themes budete nahrávat vždy jeden vzhled.
_________________ Blassen,
Je to nejjednodušší. Už jsem také o tom přemyšlel. Ale tím zruším vybraný vzhled registrovaným uživatelům. Mám na mysli jen výchozí vzhled - rotaci pro anonymní návštěvníky. po přihlášení má pak každý svůj oblíbený.
Je to nejjednodušší. Už jsem také o tom přemyšlel. Ale tím zruším vybraný vzhled registrovaným uživatelům. Mám na mysli jen výchozí vzhled - rotaci pro anonymní návštěvníky. po přihlášení má pak každý svůj oblíbený.
Aha konečně to chápu úplně přesně, no jedině snad předělat některej z těch bloků.
Omlouvám se ale já osobně na to momentálně vůbec nemám čas, možná někdy vbudoucnu a nebo někdo jiný.
p.s.: když si chvíli budete lámat hlavu čím nahradit ty obrázky v tom JavaScriptu určitě na to přijdete _________________ Blassen,
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 147