Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
mam mensi problem s Private Messages. Pri kliknuti na odkaz na modul se mne nacte prihlasovaci stranka do fora a dal uz me to nepusti. Do prislusnych poli vyplnim username a password, potvrdim, pole se vycisti a jsem stale na stejne strance.
Na forum se pritom zaregistruji bez problemu
Poradite nekdo. Dik.
Pokud jde se zaregistrovat a pak jsem nepochopil ale asi se nedá přihlásit, tak je problém někde v cookies.
pokuste se je nastavit a promazat.:
V administraci - Diskusní fórum - Konfigurace by mělo být nastaveno (příklad):
Jméno domény: blassenweb.net
Cesta ke skriptům: /modules/Forums/
Doména cookie: blassenweb.net
Jméno cookie: phpbb2blassenweb (např.)
Cesta k cookie: /
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Zaregistrovat se da uplne bez problemu. Problem je, ze kdyz chci poslat soukromou zpravu, tak to chce znovu registrovat (i kdyz uz jsem) a uz me to dal nepusti ani kdyz jsem super admin. Jinak vsechno ostatni funguje.
Private messaging je nastaven na enable.
Ale bude to urcite v cookies. To co jste napsal je mne vice mene jasne az po to jmeno a cesta.
Muzete, prosim poradit, kde to zjistim?
Dekuji.
Poradit můžeme, jen musíme přesně vědět, co chcete zjistit.
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Stal se zázrak.
Ale špatný je to, že příčina, je pořád neznámá.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 124