dracek napsal:
Možná reálné pouze pokud by psal článek admin jelikož i down přímo múže zadat admin a to by chtělo taky když už tak Upload atd dle mě zbytečné stačí si něco dát do Downloads a pak do článku jen odkaz na přímé stažení.Zbytečné hlcení systému <acronym title="Structured Query Language">
SQL</acronym> dotazy a tabulkamy do databáze.
Ale pokud je enormní zájem napiš přesně !!!! oco ti jde na PM Blassenovi
JJ, chápu jak to myslíš. Ale takto jsem to dělal doposud. Mrkni na fm200x.net - si představ jaká je to šichta:).. O to nic, ale spouštíme 2 nové weby, resp. 3 (proevo.cz, fmweb.cz a spojujem se s aktuálním webem fifa.cz). O mě ani tak nejde, ale o ostatní, kteří budou "muset" udržovat weby aktuální. Prostě se nikomu nechce dávat přidat soubor (odkaz na něj) do sekce download a pak napsat článek do něhož budou vkládat odkazy. Nechci do článků dávat přímé linky kvůli počítadlům, následné přehlednosti atd..
Prostě by jsem chtěl, aby se daly downloady přidávat přímou při psaní článku, více downloadů v jenom čl. by bylo taky hodně dobré a možnost uploadu na server by bylo the Best!
Enormní zájem tedy je.
PS: Sorry že jsem tento dotaz napsal na 3 fóra. Ale šlo o 3 různé weby, tak jsem čekal že aspoň někde dostanu odpověď. Paradoxně mi na všech třech fórech odpověděli ti samí, což jsem opravdu nečekal:)