Pred pár dňami mi z kombinácie PHP4 a
IIS presunuli web na php 5 a
Apache.
Jediná úprava, ktorú bolo treba urobiť, bola v includes/un_extensions.php na r.1037
{Kód}: 
$unTexy = &new Texy();
na
{Kód}: 
$unTexy = new Texy();
Plus som musela nastaviť
UN_TWEAK_ADMIN_DISABLE_HTTPS na 1.
IE, Chrome, FF bez problémov, ale Opera prestala zobrazovať obrázok bezpečnostného kódu (ostatné prehliadače nemajú problém).
Znížila som gfx_chk so 7 na 6, aby sa dalo aspoň prihlásiť. Potom som si všimla, že na localhoste mi všetko zobrazuje správne (mám PHP 5.2.6 a na webe je 5.3.3). Na webe zobrazovalo chybu:
Assigning the return value of new by reference is deprecated in root/includes/un_extensions.php on line 1037, čo je presne tá úprava, čo som urobila.
Nakoniec bol celý problém v tom, že keď mi prenášali web, použili na subdoméne verziu programov , na ktorej to ešte nebolo zmenené - a neprišla som na to, pretože hlavná stránka šla normálne (čiže na subdoméne bolo staré un_extension s &) Len som to nanovo prepísala a začalo to fungovať. Teraz si len musím zvyknúť, že mám subdoménu inde ako na
IIS (iné cesty). A mám poučenie, nikdy neveriť webmasterovi, keď napíše, že niečo pôjde bez problémov. Alebo to, že otázka, či chcete preniesť aj údaje, znamená, že ak nie, vytvoria vám databázy s novými názvami, nové užívateľské meno a podobne. Alebo, že ak máte na
IIS subdoménu (tú na
IIS dokázal vytvoriť len webmaster) a neupozorníte ich na to, skrátka vám ju na
Apache nevytvoria. Našťastie sa to podarilo doriešiť dodatočne. Ale aké to boli nervy, keď sa vám na subdoméne začala zobrazovať úplne iná stránka, radšej nehovorím. Nikomu to neprajem.
PS. Aby som nezabudla, stránky začali byť case-sensitive, takže mi neinkludlo súbor, kde mi to nesedelo, ale to bola moja chyba.