Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
zdravím...
zase sa na vás obraciam s prosbou o pomoc...
upravuje dizaj UN a mám problém - stránka teraz vyzerá takto: http://portal.peersnv.sk/
napravo je 15px široký pruh - stĺpec, s obrázkom na pozadí...
Problém je, že si kliknem na nejaký odkaz v blockoch tak sa dostanem do nejakého modulu (napr. kliknutím na nejaký odkaz v menu sa dostanem na nejakú rubriku v content) Tu sa mi však ten pravý stĺpec nezobrazuje... Strávil som už nad tým asi 2 dni, ale na nič som neprišiel - stále sa zobrazí len na úvodnej stránke a potom (pri moduloch) nič...
Vopred ďakujem za pomoc
Ať na to kukam jak na to kukam, vždyť Ti to normálně funguje. Nebo nechápu o co Ti jde. Vejdu do menu a vyparu si třeba PEER aktivity a tam tensloupec vidím.
Ať na to kukam jak na to kukam, vždyť Ti to normálně funguje. Nebo nechápu o co Ti jde. Vejdu do menu a vyparu si třeba PEER aktivity a tam tensloupec vidím.
nechápem... buď sme sa nepochopili alebo už vôbec neviem kde je problém... skúšal som to dokonca vo viacerých prehliadačoch, ale mne sa ten pravý stĺpec nikdy nezobrazí...
pre ukážku screen 1 a screen 2
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.11 sekund
Vaše šťastné číslo: 116