Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý systém, který vám umožní bezstarostnou správu webu ? United-Nuke je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které nabízí.
Dá se nějak zjistit v jakém modulu/bloku se uživatelé pohybují? Něco jako ve fóru. Tam když jdu do administrace vidím v jakém topicu kdo je. Něco podobné bych potřeboval pro UN. Třeba - čte News, je ve fóru, nebo v fotogalerii. Dík
http://www.phpnuke.sk/modules.php?name=Downloads&op=search&query=who%20is%20where _________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
čímkoliv, jakou verzi s ochranou ?
_________________ Blassen,
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ?
Stáhl jsem Who-is-Where-2.4.zip a rozbalil,a byla tam verze
For PHPNuke WITH Protector 1.14 a WITHOUT Protector , dal jsem s protectorem.
A readme bylo"
Citace:
Who-is-Where 2.4
(Latest update by Vladimir Deyanov)
---------------
How to install:
---------------
Upload all the files to the root of your server.
Run the "install_whoiswhere.php" file, by using the URL.
http://www.yourwebpage.com/install_whoiswhere.php
The Who-is-Where 2.4 will be automaticly installed!
---------------
PHPNuke Version
---------------
This Who-is-Where works now with PHP Nuke 7.x (Tested on 7.3!)
Enjoy!
Vy máte v United-Nuke nainstalován Protector? (to je něco jako sentinel) navíc ve verzi 1.14 ??
Pokud ne musíte použít ten druhý balíček a nebo protector doinstalovat.
_________________ Blassen,
Bohužel ne. Ale nikde jsem se nedočetl co to je a přepokládal jsem, že je to integrovaná ochrana v už v tom bloku. Tak jsem to přeinstaloval a stejný výsledek:
Citace:
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Stále nemáte svou prezentaci na internetu? A víte, že je to jako byste vůbec neexistovali? Lidé jsou stále více líní a pokud na internetu nenaleznou co hledají (a nejlépe na předních místech vyhledávačů), raději osloví konkurenci, která již webovou prezentaci vlastní. Už jen z toho důvodu, že během pár vteřin naleznou přehled produktů, ceník, kontakt a další pro ně důležité údaje. A přitom je to jedna z nejlevnějších a nejúčinnějších reklam. Zákazníkům dává o důvod víc, proč zvolit zrovna Vás. Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu united-nuke.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.12 sekund
Vaše šťastné číslo: 133