| Autor |
Zpráva |
dinkin
Vojín

Registrace: 26.8. 2007
|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 11:56 Předmět: PHPBB3, reklama, Subkategorie |
  |
Mám tři dotazy, tak jsem to dal do jednoho topicu, doufám že to nevadí
1) Lze nějako místo PHPBB2 do United-Nuke vložit phpBB3?? prostě to PHP jen vyměnit???
2) Jak udělat reklamu, jako je na tomto fóru, aby se po prvním příspěvku v tématu, se vložila reklama?
3) Lze nějako vytvořit "podkategorie" v kategoriích pro články?? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 12:13 Předmět: Re: PHPBB3 a reklama |
  |
dinkin napsal:
1) Lze nějako místo PHPBB2 do <acronym title="Publikační a redakční systém - CMS">United-Nuke</acronym> vložit phpBB3?? prostě to PHP jen vyměnit???
Ray napsal:
Co se týče implementace phpBB 3.0 do UN je situace problematická. Proti sobě stojí několik věcí. Vzhledem ke stylu kódu jakým je phpBB3 opět napsáno, nejsem sám kdo očekává nalezení mnoha kritických chyb (viz fiasko u "odladěné verze" 2.0.13 kdy se kdokoliv až do této verze mohl stát administrátorem). Dále je třeba uvážit, že integrací phpBB 3.0 se určitě ztratí určitá část kompatibility s PHP-Nuke (ne že by zrovna tohle mě osobně vadilo ). Posledním faktorem je skutečnost, že phpBB3 neznám podobně dokonale jako phpBB2 díky čemuž se podařila famózně spolehlivá integrace (pryč se skromností ).
Když to shrnu a uvážím jak znám svojí osobu, bude UN s phpBB 3.0 do 2-3 měsíců (neberte však toto jako závazný slib - momentálně jsem velmi vytížen jinými mezinárodními projekty).
dinkin napsal:
2) Jak udělat reklamu, jako je na tomto fóru, aby se po prvním příspěvku v tématu, se vložila reklama?
Asi to nejjednodušší co se dalo udělat je toto:
http://blassenweb.net/forum/tema/module-forum-adsense-1171 |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 12:19 Předmět: Re: PHPBB3, reklama, Subkategorie |
  |
dinkin napsal:
3) Lze nějako vytvořit "podkategorie" v kategoriích pro články??
lze třídit do témat a ty ještě do rubrik |
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dinkin
Vojín

|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 12:25 Předmět: |
  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 12:45 Předmět: Správce témat |
  |
dinkin napsal:
no téma vytvořím ve "Správce témat" a kde vytvoří rubriku?? Já jsem to nikde nenašel
Při přidávání článku je tam na to kolonka.
Novou rubriku zakládejte ještě před napsáním článku !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dinkin
Vojín

|
 Zaslal:
čt 17. leden, 2008 12:45 Předmět: |
  |
ale ty subkategorie pořád nefungujou, jak jsem si představoval Představoval bych si, že mám třeba Kategorii Výlety a vní Praha, Brno, Ostrava. Další kategorii třeba Procesory a v ní INTEL, AMD.
Představoval jsem si, že se tyto subkategorie pak zobrazí i uživatelům, když píší článek atd  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maZec
Rotný

Registrace: 9.11. 2006
|
 Zaslal:
pá 20. červen, 2008 17:33 Předmět: |
  |
Ví někdo jak to vypadá s PhpBB3? Dneska jsem si ho jen tak cvičně nainstaloval a jsem nadšen. PHPbb3 by v UN nemuselo být špatné. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

|
 Zaslal:
so 21. červen, 2008 16:17 Předmět: |
  |
maZec napsal:
Ví někdo jak to vypadá s PhpBB3? Dneska jsem si ho jen tak cvičně nainstaloval a jsem nadšen. PHPbb3 by v UN nemuselo být špatné.
Prej asi bude otázkou zůstává kdy, ale bylo někde řečeno, že se čeká na kritické chyby jaké budou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|