| Autor |
Zpráva |
NoN
Vojín

Registrace: 26.9. 2006
|
 Zaslal:
ne 15. říjen, 2006 19:19 Předmět: Odkazy do administrace |
  |
Dobry den
Odkazy jsou udelane dobre a funkcni.
Nefuguje mi ale zobrazovani cisla kolik souboru ceka na schvaleni atd.
Zadne cislo treba 0.
Zobrazuje se pouze toto.
BW:Soubory:
BW:Úpravy souborů:
BW:Neplatné soubory:
Vas modul pouzivam jako hlavni a v mainfile.php ma udelany tento kod.
Jak jsem psal odkazy funguji spravne.
Vas kod ktery jsem mi dal na unnuke.cz je nefunkcni protoze obsahuje neplatne odkazy. Napr.?op=DownloadsListBrokenDownloads2 a dalsi.
Tady je Vas puvodni kod.
Prosim o radu jak tento problem vyresit.
Dekuji |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
Blassen
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970
|
 Zaslal:
ne 15. říjen, 2006 19:43 Předmět: |
  |
Nezapoměl jste dát do globals $prefix ??
Právě jsem to vyzkoušel na verzi 06 a bez problémů. |
_________________ Blassen,
Altruista, Redaktor, Programátor, Designér a Majitel
Hello IT. Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it's plugged in ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
NoN
Vojín

Registrace: 26.9. 2006
|
 Zaslal:
po 16. říjen, 2006 7:11 Předmět: Omluva |
  |
Omlouvam se ale doslo z moji strany k zamene jmena modulu.
Omylem jsem uvedl ze pouzivam Vas modul BW-Downloads ale ve skutecnosti pouzivam modul NSN_GR_Downloads_760_102a.
I presto se v admin panelu, nezobrazuji cisla kolik soubouru ceka na schvaleni:-(
Jeste jednou prijmete moji omluvu. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
crapper
Četař

Registrace: 23.4. 2005
|
 Zaslal:
st 18. říjen, 2006 22:37 Předmět: |
  |
Možná ti pomůže toto
v souboru mainfile.php je funkce function adminblock()
nahrad ji tímto
{Kód}:   //
 // Display admins tools in block
 //

function adminblock() {
 global $admin, $admin_file, $module_name, $prefix, $db, $textcolor1, $bgcolor1, $bgcolor2;
 $brokendownloads = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_nsngd_mods WHERE brokendownload='1'"));
 $modrequests = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_nsngd_mods WHERE brokendownload='0'"));
 $newdownloads = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_nsngd_new"));

if (is_admin($admin)) {
 $result = $db->sql_query("SELECT title, content FROM ".UN_TABLENAME_BLOCKS." WHERE bkey='admin'");
 while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
 $content = "<font class=\"content\">".$row['content']."</font>";
 themesidebox($row['title'], str_replace("admin.php",UN_FILENAME_ADMIN, stripslashes($row['content'])));
 }
 $db->sql_freeresult($result);
 $title = _WAITINGCONT;
 $result1 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_QUEUE);
 $row1 = $db->sql_fetchrow($result1);
 $db->sql_freeresult($result1);
 $num = $row1['numrows'];
 $content = "<font class=\"content\">";
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=submissions\">"._SUBMISSIONS."</a>: ".$num."<br>";
 $result2 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_REVIEWS_ADD);
 $row2 = $db->sql_fetchrow($result2);
 $db->sql_freeresult($result2);
 $num = $row2['numrows'];
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=reviews\">"._WREVIEWS."</a>: ".$num."<br>";
 $result3 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_LINKS_NEWLINK);
 $row3 = $db->sql_fetchrow($result3);
 $db->sql_freeresult($result3);
 $num = $row3['numrows'];
 $result4 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_LINKS_MODREQUEST." WHERE brokenlink='1'");
 $row4 = $db->sql_fetchrow($result4);
 $db->sql_freeresult($result4);
 $brokenl = $row4['numrows'];
 $result5 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_LINKS_MODREQUEST." WHERE brokenlink='0'");
 $row5 = $db->sql_fetchrow($result5);
 $db->sql_freeresult($result5);
 $modreql = $row5['numrows'];
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=Links\">"._WLINKS."</a>: ".$num."<br>";
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=LinksListModRequests\">"._MODREQLINKS."</a>: ".$modreql."<br>";
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=LinksListBrokenLinks\">"._BROKENLINKS."</a>: ".$brokenl."<br>";
 $result6 = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_nsngd_new"));

$num = $result6;
 $result7 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_DOWNLOADS_MODREQUEST." WHERE brokendownload='1'");
 $row7 = $db->sql_fetchrow($result7);
 $db->sql_freeresult($result7);
 $brokend = $row7['numrows'];
 $result8 = $db->sql_query("SELECT COUNT(*) AS numrows FROM ".UN_TABLENAME_DOWNLOADS_MODREQUEST." WHERE brokendownload='0'");
 $row8 = $db->sql_fetchrow($result8);
 $db->sql_freeresult($result8);
 $modreqd = $row8['numrows'];;
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=DownloadNew\">"._UDOWNLOADS."</a>: ".$num."<br>";
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=DownloadModifyRequests\">"._MODREQDOWN."</a>: ".$modrequests."<br>";
 $content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href=\"".UN_FILENAME_ADMIN."?op=DownloadBroken\">"._BROKENDOWN."</a>: ".$brokendownloads."<br></font>";
 themesidebox($title, $content);
 }
 }
je to moje slatanina ale u mne na webu funguje včetně upozorněn na upravy souborů |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|