Vítejte na BLASSENweb

BLASSENweb - the future of your web !

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde

Hlavní nabídka

Pro volné chvíle

Něco na čtení

Tvorba www

Odkazy

·  Top-List
 ·  Dobré weby

Ke stažení

Možnosti pro Vás

Přidat sidebarPřidat na GooglePřidat na SeznamPřidat na BloglinesWAP verzeRSS 0.91RSS 0.92RSS 2.0Atom 0.3 Bookmark using any bookmark manager!
Mapa Stránek

Budík / Hodiny / Kalendář

O dnešku

Den: Čtvrtek
Datum: 4. prosince
Rok: 2008

Svátek má:

Dnes: Barbora
Zítra: Jitka
Pozítří: Mikuláš

Reklama

Doporučujeme vám:

Diskuzní fórum

Vzbuřte se proti hrubkám na internetu
Pamatujte si, kde jste byli, když jste Vy začínali.
To změní Váš pohled na lidi, jenž začínají teď!
FAQHledatSeznam uživatelůUživatelské skupinyRegistrace
Osobní nastaveníPřihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlášení
Už máš šprušle ??

Byl bych rád pokud by se nám společnými silami podařilo zatraktivnit tyto stránky. K tomu je však zapotřebí vzájemná spolupráce, ať už se jedná o zajímavé články či ankety. Pokuste se podělit o své názory, dojmy a myšlenky. -- BLASSENweb -tým

tvorba stránek

NukeC30

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Přidat nové témaZaslat odpověď
Autor Zpráva
Libor
Rotmistr
Rotmistr

Registrace: 30.9. 2006

PříspěvekZaslal: po 26. únor, 2007 17:06  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Problém už je, ne mojí zásluhou, vyřešený. Záloha nepomohla .Našla se dobrá duše u mě na webu, která se fakt vyzná, asi jako velký vezír. Nedokáži to dost dobře vysvětlit, protože je to mimoi moje chápání a nedělal jsem to já. Toliko jen můžu říct co jsem pochytil:
"byla to lidska chyba, pravdepodobne pri upgrade toho modulu" a protože jsem nic neupgradoval napsal jsem té dobré duši
" ale ja nic neupgradoval , jak to tam je tak to zůstalo od instalace , jen přidávám kategorie a případně inzaráty. snad jedině jestli nějaký jiný modul do toho nazasáhl?"
a odpověď : "to by musel, ale vymazat kus db"
Takže podezřívám webhosting s nějakou zálohou, nebo jiný modul. NukeC30 jsem ani neupgradoval ani jiné změny nedělal. Přesto došlo k poškození db takovým způsobem , že nepomohla ani týden stará záloha tabulek, kdy to ještě šlo.
Víc nevím, ale jsem rád že to funguje jak má. Přišel jsem jen o pár inzerátů.

Inzerce
Sponsor
Inzerce
No Avatar

Registrace: 4.1. 2007
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

Registrace: 1.1. 1970

PříspěvekZaslal: po 26. únor, 2007 17:28  Předmět: CitovatNávrat nahoru

No myslím že to tu bylo zmiňovaný, ale pokud je to takhle, tak se to mohlo stát při výpadku databáze.

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Libor
Rotmistr
Rotmistr

Registrace: 30.9. 2006

PříspěvekZaslal: po 26. únor, 2007 17:39  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Blassen napsal:

No myslím že to tu bylo zmiňovaný, ale pokud je to takhle, tak se to mohlo stát při výpadku databáze.

Dá se tomu nějak do budoucna zabránit, ochránit to? Pokud by se ten dobrý člověk nenašel, tak bych to už nerozběhl.

Jimmi
Svobodník
Svobodník

Registrace: 5.7. 2007

PříspěvekZaslal: so 14. červenec, 2007 21:00  Předmět: názor na Nuke30 CitovatNávrat nahoru

Podarilo sa mi rozbehnúť NukeC30 beta 4 pre jazyk SK, aj s uploadom obrazkov.
1. instalacia celkom v pohode, ale okienko pre administraciu vytvaralo v blokoch, nie v moduloch - prerobila som to celkom bez problemov. Vytvaralo to divny subor WS_FTP.LOG, je problem ak som ho vymazala?
2. v maximálnej možnej miere som doplnila SK lang, priebežne kontrolujem, či som na niečo nezabudla
3. samozrejme, že som narazila na problem s uploadom obrazkov. Stravila som na tom dost casu v porovnani s celou instalaciou a upravami, nakoniec pomohla zmena funkcie SubmitAds z prvej strany tejto temy. Boli tam len dve drobnosti : v postads.php sa volala funkcia SubmitAds s roznymi parametrami a nesuhlasil pocet stlpcov pri zapise inzerátu do databazy. Po uprave upload fungoval na localhoste.
4. pri skusani na webhostingu spočiatku problem (mam IIS), bol vsak sposobeny nespravnou cestou v parametroch. Nepomahalo ani www.xxx.sk/cesta ani len /cesta. Nakoniec som spravnu cesta zistila z chybovej hlasky pri pokuse o copy. Po zmene cesty to zafungovalo a vyzera zatial OK.
Je to presne to, co som potrebovala, takze vdaka za rady.
Ak sa niekto chcel na tie moje upravene subory pozriet, dajte vediet.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

PříspěvekZaslal: ne 15. červenec, 2007 0:18  Předmět: Re: názor na Nuke30 CitovatNávrat nahoru

Jimmi napsal:

Vytvaralo to divny subor WS_FTP.LOG, je problem ak som ho vymazala?

Ne to udělal ftp klient.

Jimmi napsal:

v maximálnej možnej miere som doplnila SK lang, priebežne kontrolujem, či som na niečo nezabudla

Už se těším na download.

Jimmi napsal:

Je to presne to, co som potrebovala, takze vdaka za rady.
Ak sa niekto chcel na tie moje upravene subory pozriet, dajte vediet.

Už se těším na download.

Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jimmi
Svobodník
Svobodník

PříspěvekZaslal: ne 15. červenec, 2007 7:57  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Urcite rada, lenze nikde som nanasla nejake pravidla (podmienky) ako na to. Doslo mi, ze cez kontaktujte nas, ale nie to, ci staci len zbalit adresar NukeC0 alebo sa pokusit vytvorit komplet balicek aj so suborom SQL - musela by som upravovat instal.txt a urcite aj nieco ine. Na to si netrufam. Aj v lang uz mam odkaz na vlastne url, opravit to poslanim spat? Alebo to funguje tak, ze to niekto aj tak prekontroluje?

Doplnujem: tie odkazy som vratila spat, nakoniec to nebolo take hrozne, cez total commander v pohode. Vytvorila som zipko len s modulom NukeC30 a SQL. Na zvysok si netrufam. Idem poslat.

DOPLNOK 2: neposlem to, je tam obmedzenie na 50kb, zbaleny modul ma 143 kb.
Návrat nahoru Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Blassen
Armádní generál (Admin)
Armádní generál (Admin)

PříspěvekZaslal: ne 15. červenec, 2007 21:46  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Jimmi napsal:

DOPLNOK 2: neposlem to, je tam obmedzenie na 50kb, zbaleny modul ma 143 kb.

http://blassenweb.kvalitne.cz/

Inzerce
Sponsor
Inzerce
No Avatar

Registrace: 4.1. 2007
Jimmi
Svobodník
Svobodník

PříspěvekZaslal: po 16. červenec, 2007 7:12  Předmět: CitovatNávrat nahoru

Je to. zbaleny adresar NukeC30, po rozbaleni v podzlozke www . Pre istotu je tam aj subor .SQL, s ktorym to fungovalo.
Je treba este doplnit :
admin/modules/language/links-slovak.php
define("_UN_LINKS_NUKEC30","Inzeráty");
define("_UN_MAT_NUKEC30", "Inzeráty, schránka inzerátov, komentáre");

admin/modules/language/links-english.php
define("_UN_LINKS_NUKEC30","NUKEC30")
define("_UN_MAT_NUKEC30", "Ads, Ads box, Coments");

Snad to niekomu pri dalsej bete verzii pomoze. Jaj, a v imagecatg chybaju povodne obrazky. Ja som hned ich kategorie z databazy vymazala.
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Přidat nové témaZaslat odpověď

Přejít na:   

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma