| Autor |
Zpráva |
gimpo
Rotný

Registrace: 5.8. 2006
|
 Zaslal:
ne 02. prosinec, 2007 22:09 Předmět: Import databáze |
  |
Měl jsem testovací serever, na kterém jsem si vše odladil vyexportoval databázi do SQL souboru, ten jsem pak importoval do ostrého, ale někde tam mám chybu. V administraci je vše OK a můžu normálně editovat již zadané články (news). Na hlavní straně to na první pohled taky vypadá OK, ale jen do té doby než rozkliknu nějaký článek pro plné zobrazení. Pak se mi ukáže v prohlížeči úplně bílá stránka...
v řádku je doména.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=11
Nevíte nějakou radu? Tuším sice, že problém bude někde v MySQL, ale nevím kde. Když vložím nový článek, situace je stejná. V administraci je a lze ho editovat i prohlížet, na hlavní straně se ukazuje jeho hlavička + pretext, ale při rozkliknutí bílá stránka  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

Registrace: 4.1. 2007 Příspěvky: 143
|
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 10:03 Předmět: Pomůže mi s tím někdo? |
  |
Nemáte nikdo ponětí, čím by to mohlo být a jak to spravit? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek
Armádní generál II. tř. (Moderátor)

Registrace: 29.1. 2006
|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 11:44 Předmět: |
  |
Za A nestěhoval ste to spolu se SEO ?
za B zkoušel ste nahrát pouze novou databázi modulu NEWS ?
a jak to sní funguje |
_________________ Služby od nás pro vás |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 14:11 Předmět: |
  |
dracek napsal:
Za A nestěhoval ste to spolu se SEO ?
za B zkoušel ste nahrát pouze novou databázi modulu NEWS ?
a jak to sní funguje
Ze SEO jsem nic nedělal a databázi NEWS ani nevím kde najdu. Koukal jsem do MyAdminu a nic jsem nanašel. Za zoufalství jsem smazal celou SQL databázi, nahrál úplně novou instalaci a vše se opakuje. Články lze zadat, zobrazí se na hlavní straně, ale místo rozbalení se ukáže čistá stránka. Už jsem z toho zoufalý, a to mám zítra předvést jak to funguje
Jo a ve vzhledu to být nemůže, dělá to se všemi themes a ve FF i v MSIE (cookies a TEMP vyčištěny) heeelp! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 14:18 Předmět: |
  |
Neptal sem se cos dělal ze SEO šlo oto jestli jsi to stěhoval i z rozšířením SEO pokud ano vymaž obsah .htaccess a obsah složky cache/fancy-data/ a dej jim CHMOD kterej je třeba
Pokud to není tvuj problém a SQL nové taky nezabralo přehraj Modul NEWS, popřipadě zkontroluj jestli máš nastaveno v administraci vše jak má být jako adresa webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 14:30 Předmět: |
  |
dracek napsal:
Neptal sem se cos dělal ze SEO šlo oto jestli jsi to stěhoval i z rozšířením SEO pokud ano vymaž obsah .htaccess a obsah složky cache/fancy-data/ a dej jim CHMOD kterej je třeba
Pokud to není tvuj problém a <acronym title="Structured Query Language">SQL</acronym> nové taky nezabralo přehraj Modul NEWS, popřipadě zkontroluj jestli máš nastaveno v administraci vše jak má být jako adresa webu
Modul jsem právě překopíroval a nic. Je to stejné. SEO rozšíření nemám. V administraci jsem nic neměnil, ale proč se mi normálně zobrazují články v administraci a můžu je editovat a nechtějí ze zobrazit |
Naposledy upravil gimpo dne út 04. prosinec, 2007 17:37, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 16:02 Předmět: |
  |
Je to šílené. Právě jsem překopíroval celý UN z testovacího na ostrý (na testovacím to funguje) vyexportoval jsem znovu databázi z testovacího na ostrý a zase to nejede. Databáze vypadá OK. V MyAdminu se dostanu až na texty článků a ty tam jsou. Začíná mít podezření, jestli nemůže být něco špatně nastavené na serveru, ale to by mi přece nezobrazovalo normálně ty stránky. Navíc mi to dělá i když chci na ostrém přidat nový článek. Vše proběhne oK, ale jakmole ho chci zobrazit, tak se ukáže zase ta prázdná stránka. Vypadá to, že ten modul NEWS je špatný, ale už jsem ho 2x překopíroval z původního a nic. CHMOD y jsou taky OK. Už si nevím rady. Bojím se, že když všechno smažu, udělám úplně novou instalaci UN a všechny články tam nabuším ručně znova (tj. bez importu), tak to dopadne stejně. To by ovšem ukazovalo na chybu někde na hostingu...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 16:34 Předmět: |
  |
Už možná znám příčinu, ale stejně potřebuji poradit. Problém je zřejmě na hostingu. Testovací server mi totiž normálně dovoluje změnit CHMOD modules.php, kdežto na ostrém mi to hlásí
Citace:
550 Could not change perms on modules.php: Operation not permitted
CHMOD 666 modules.php
550 Could not change perms on modules.php: Operation not permitted
Server does not support attribute modifications
Failed [Server does not support attribute modifications]
Natušíte, kde by v nastavení toho serveru mohla být chyba. Problém nemusí být nutně v tom CHMODu, ale spíše v něčem, co brání modules.php volat další moduly. Nevíte o tom něco?
Díky |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 17:18 Předmět: |
  |
U koho jede web ? ja že test.domena.cz je v poho ale domena.cz už ne
Jake jsou parametry hostingu ?
Hledej problem tam sem koukal a prohlížel ti ten web ale problém v UN nebude
Mimochodem celkem dobrá hláška říkajici že nemužeš měnit práva atributy souborů
pokud tomu tak je a ve složce test to mužeš je problem u hostingu a to v nastavení práv pro složku www
popřipadě chybně zavedenej alias na www slozku dané domény možná |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 17:36 Předmět: |
  |
dracek napsal:
U koho jede web ? ja že test.domena.cz je v poho ale domena.cz už ne
Jake jsou parametry hostingu ?
Hledej problem tam sem koukal a prohlížel ti ten web ale problém v <acronym title="Publikační a redakční systém - CMS - United-Nuke">UN</acronym> nebude
Mimochodem celkem dobrá hláška říkajici že nemužeš měnit práva atributy souborů
pokud tomu tak je a ve složce test to mužeš je problem u hostingu a to v nastavení práv pro složku www
popřipadě chybně zavedenej alias na www slozku dané domény možná
Jo, taky jsem k tomu dospěl hostuju na Czechii, už jsem to psal jejich adminovi, doufám, že se s tím popere. Zvláštní je, že ty atributy nechtěl měnit jen u modules.php , ale třeba u atom.php a dalších pro rss ten problém nebyl. Díky za rady! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 18:48 Předmět: |
  |
Není nad to když mi denně píše X lidí kvuli problémum z hostingem ale nikdo se nekoukne kde 100% ně United-Nuke jede a pak teprve začne zařizovat hosting |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 19:01 Předmět: |
  |
dracek napsal:
Není nad to když mi denně píše X lidí kvuli problémum z hostingem ale nikdo se nekoukne kde 100% ně <acronym title="Publikační a redakční systém - CMS">United-Nuke</acronym> jede a pak teprve začne zařizovat hosting
2 měsíce mi u nich vpohodě jel testovací provoz a potíže začaly až po překlopení na ostrý. A protože vždycky nejprve hledám chybu u sebe, tak mi týden trvalo, než jsem se dopracoval k odpovědi, kde je asi problém.
Stejně budu muset čekat až do rána až se tam dostaví jejich expert na linux  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dracek

|
 Zaslal:
út 04. prosinec, 2007 20:34 Předmět: |
  |
No uvidiš nicmeně pokud je problem na www ale totožnej web jede na test tak problem u tebe bejt nemuže dle meho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gimpo
Rotný

|
 Zaslal:
út 25. prosinec, 2007 20:01 Předmět: |
  |
dracek napsal:
No uvidiš nicmeně pokud je problem na www ale totožnej web jede na test tak problem u tebe bejt nemuže dle meho
Jo! Měl jsi pravdu! Až resetovali server, tak to začalo normálně fungovat, takže to bylo u nich a já ztratil týden času. No, hlevně, že to už jede. Konec dobrý, všechno dobré. Hezké Vánoce všem! |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Inzerce
Sponsor

|
|
 |
|